YaseminElbir Minikbiranne35 en son buca kadın doğuma gittiğimde şehir hastanesinden veya özel bir doktordan randevu alıp detaylı yaptırmamı söylemişti doktor. Orada olsaydı neden başka yere yönlendirsin ki
YaseminElbir Minikbiranne35 evet ikili testi bende oradaki perinatalog a yaptirdim ama detaylı için burada var demediler maalesef varsa da bilemiyorum bana bu şekilde söylendi
Tubaozman Minikbiranne35 merhaba detaylı ultrason yaptırdınız mı acaba yapılıyor muymuş bende randevu almak istiyorum da doktorum sadece şehir hastanesinde var demişti mhrs de diğer hastaneler yapılmadığını belirtmiş ama seyfi demirsoy öyle bişey yazmamış
Hafsa1335 Minikbiranne35 canim benimde doktorumda Muhammet Cevat bey böyle bir doktor görmedim çok iyi merhametli on tane soru Sor hepsine güzelce cvp veriyo detayliya gelince perinatoloji var doktor yeşil alan aciyo 182 den randevu alinip muayene olabiliyorsunuz
hayalim35 Minikbiranne35 31+2 haftalığım detaylı zamanında doktor kendisi bu hastane de detaylı yok dedi şimdi geldiyse bilemicem
Minikbiranne35 Tubaozman yokmuş orda sadece abim doktor olduğu için doktor arkadaşalrına normal ulturason makinasından ayrıntılı bakmasını rica etti ama rapor delan alamadığım için bende şehir hastanesinde detaylı yaptım
beyza3568 YaseminElbir merhaba şehir hastanesinde hangi doktora yaptırdınız detaylı Ultrasonu ve fiyat olarak ne kadar ödediniz
aksakallardan beyza3568 daha geçen perşembe günü taa odemisten şehir Hastanesi’ne perinatoloji sıra bulup yola çıktık detaylı için ve gittiğimizde burda detaylı yapmıyoruz cevabıyla duvara carpmisa döndük. yani oradada yapilmiyormus
aksakallardan beyza3568 sorunuzu şimdi gördüm. pazartesi günü Alsancak mr da yaptırdık 4000 lira doktor çok iyiydi baya ilgilendi herşey olması gerektiği gibiydi öneririm. ki en ucuz da bunu bulduk Google A yazarsanız direkt çıkar