Tugce58 Kızlar 6 haftalıkta gebeyim🤭babamıza bugün söylüycem çok heycanlıyım kesemizide göreyim söylüyeyim dedim 🤭çok şükür bugün gördüm mercimeğimi eşimi bekliyorum dışarı çıkcaz küçük bi süpriz hazırladım sizinle paylaşmak istedim🥰 sağlıkla gelsin meleklerimiz♥️🤲🏻
Azrazerin Tugce58 helal olsun😆ben 2,5 haftalıkken öğrendim saniyesinde mesaj attım yine baba oluyorsun diye😆
alcang Tugce58 ay ben hiç tutamadım zaten testide o almıştı sonra kardeşini almaya gitmişti dönerken yolda arayıp ağlaya ağlaya söylemiştim 😂😂 hayırlı olsun bu arada canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tugce58 alcang aminnn inşallah teşekkür ederim şok oldu ağladı ilk kez böyle gördüm 🤭 ben daha çok ağladım sağlıkla gelir inşallah ♥️🤲🏻
CooperBaby Tugce58 Harikaaaa👌🏾 Bende aileme evde surpriz bir yemek esliginde ve evin bir kosesine kamera yerlestirerek soylemistim gebe oldugumu. Harika bir aksamdi gercekten de, onlaein o surat ifadesi mutluluguuu.👌🏾🙈😍
Tugce58 CooperBaby çok güzel biz gurbetteyiz malesef😔 eşime söylemeden kimseye söyleyemedim bakalım nasıl söyleriz🤭