Esayyy977 Ovulasyon testim 4 güdür bu şekilde sonuncusu adeti bir sayarsak 27.gün oluyor bu şekilde gebelik öğrenen var mı? Yumurtlamayı da tutturamadım sanırım tam 2 aydır 40 günde oluyorum normalde 28 30 günde olurdum.Sat tarihim 15.01.2024 https://hizliresim.net/q9DQU5RNj4zu6yO
Mrwezyn1 Esayyy977 benimde Reglim gecikti 3 gündür benim de ovulasyon testlerim böyle çıkıyor silik pozitif
Mrwezyn1 Mrwezyn1 bugün sabah test yaptım Ovulasyon içinden çıkan hcg testi çok aşırı silik bir çizgi gördüm belli belirsiz normalde hiç öyle görmedim 🙈 bilmiyorum ama ya heyecanlandım ama ümitlendirmek istemiyorum
Lilaaaaaa Ben oyle ogrendim yumurtlama vs olmustu zaten adetten sonraki 12. Gunde. Sonra adete 6 gun kala tekrar yaptim silik çıkmaya başladı 2 guj kala yine yaptim gittikçe silik olanlar koyulasti. Erken gebelik testi ile de zaten dogruladim.
Esayyy977 Lilaaaaaa batı bekliyorum inşallah vardır yumurtlamayı tam yakalayamadım gününü bilmiyorum o yüzden
Esayyy977 Mrwezyn1 kimyasal olduğum ay çok silik 7 değerini algıladı test çizgi varsa mutlaka kan ver bence olmazsa çıkmazdı testte