Mesen 2 gündür kasik ağrım var sağ tarafımda neden olur ne yapmam lazım 12 haftalık hamileyim sol tarafıma dönemiyorum ağrım çok sert
nih Mesen kasık ağrıları hamilelik sürecinde sık yaşanıyor rahmin büyümesi vs gibi sebeplerden ama yürümenizi falan da etkiliyorsa doktora gitmeniz iyi olur
myangelson Mesen dayanilamayacak kadar şiddetli ağrı olması durumunda doktorunuza bildirin veya acile gidin.
nb- Mesen bu kadar şiddetliyse doktora görünmende fayda var. Ufak tefek ağrılar normal bu haftalarda fakat bu kadar şiddetlisi değil gibi
Mesen myangelson ağrı beni uykudan uyandırıyor kitleniyorum resmen belli bı süre kalkamiyorum sonra normale dönüyor 2 gündür de böyle tekrar ediyor. Sabah saatleri özellikle
myangelson Mesen acile bir gidin o zaman. Çünkü ben hamileyken doktora sormuştum kasıklarım ağrıyor diye dayanamayacak şekilde çok mu şiddetli dedi hayır dedim o zaman normal ama çok aşırı bir ağrın olursa acile veya muayeneye bir gel demişti
_Rojbin_ Aynen normal bendede dayanilmicak gibi oldu ama normal kanama veya leke yoksa hamilelik sürecinde olan şeyler cok şükür 24 haftligiz suan
Fulya1993 _Rojbin_ merhaba bende 21 haftalık hamileyim sezeryan yerimin orda sertleşiyor bebek o kadar aşağıda olması normal mi
nur-2706 Fulya1993 bizde yarın 21 haftalık oluyoruz. Tam dediğiniz bölgelerde ama yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Normal olduğunu düşünüyorum.
Fulya1993 nur-2706 o kadar korktum ki bugün zaten plasenta önde hala hareket hissetmiyorum inşallah iyidir