Beyza001 rumeysa_mom Kuzum benim göğüs ağrım vardı bat 16 4 gün var adetime bir anda kesildi ağrı neden olabilir ki kendimi umutlandırmak istemiyorum 😏
queennn667788 Beyza001 yaa bence o bizde psikolojik var kendimizi öyle hissetmek istediğimiz için bende de öyle oluyo
rumeysa_mom Beyza001 benimde bat 16 canım bende de ara sıra kasık ağrısı bel ağrısı oluyor onun dışında bir şey yok ki ben normalde de hayatta adet belirtisi görmeyen bir insanım ama bakalım hayırlısı ☺️☺️
queennn667788 buda böyle kararttım efektle sadece ben mi görüyorum yoksa öyle görmek istediğimden mi bi söyleyin hele 🤪
Esayyy977 rumeysa_mom inşallah bugünde devam ediyor çok az lekelenme kasık ağrısı yarın sabah erken ilk idrarla test yapıcam canım heyecanlıyım 🫠
rumeysa_mom Irem95 bende bazen o belirtiler oluyor ama bende kendi kendime kuruntu mu yapıyorum diye düşünüyorum bazen 😅
rumeysa_mom sacmalamakizim allahın izniyle olur be kuzum Allah büyüktür ben yine de ümidimi kaybetmiyorum inşallah senden güzel haberler alırız 🌸☺️
97-Mucize Selam kızlar bat 15 merakımı durduramıyorum yarın gidip kan mı vereyim yoksa test mi yapayım çıkar mı sizce? Erken gebelik testi mi alayım normal test mi?
rumeysa_mom 97-Mucize bence adet tarihini bekle canım burda çok kez okudum bazı annelerimizin adetten bir gün önceki testleri negatif adetten iki gün sonraki testleri pozitif çıkıyor tabii gecikme olursa biraz sabret bacımsu inşallah güzel haberler alırız bu ay 🌸☺️
rumeysa_mom Kızlar bugün rüya gördüm 12 ya da daha fazla 20 de olabilir ama içinde 2 sayısı vardı ve çok fazlaydı erken gebelik testi yapmıştım hepsi pozitif çıkmıştı ve hamile olduğumu görmüştüm sizce bu rüya bir işaret olabilir mi 🥲🌸🌸
rumeysa_mom queennn667788 evde testlerim kalmadı 😅😅 bende bilerek almadım yapıp üzülmemek için ama bugün bel ve karın ağrım var rahim bölgesinde onun dışında bir belirti yok ha bir de ara ara mide bulantısı çok hafif
queennn667788 bende çok test yapıyorum evde oldukça ya kafayı bozdum valla 🫣 hayır yaptığıma göre net bişey de yok anca efekt yapınca görebiliyorum gözle bile görünmüyor 😅