rumeysa_mom Ne durumdasınız hanımlar benim bat 16 geceleri özellikle kasık ağrısı bel ağrısı oluyor gündüzleri halsizlik baş ağrısı ve bacak ağrılarım oluyor sizler ne durumdasınız ☺️☺️
yesmad rumeysa_mom benim de 17 ama aşırı mide bulantım kasık ağrım var. Hayırlısı adet gibi belirtiler var
Ayselcnt rumeysa_mom bat 16..bugün bacaklarım ağrıyor..kasık ve bel ağrım 1 aydır olduğu için bilemiyorum..bu aydan çokta ümitli değilim zaten..bakalım nasip..
sngl3875 rumeysa_mom benim için büyük gün yarın 😀 belirtilerim 1 haftayı geckindir devam ediyor 2 gündur de bel ağrım arttı adet olacakmisim gibi ağrı var
sacmalamakizim rumeysa_mom Benim de bat 15 belirtiler artık kesildi, ama ara ara bel karın kasık ağrısı oluyor batma da var, bakalım inşallah vardır 😊
Esayyy977 https://hizliresim.net/q9DQU5RNj4zu6yO Bat aslında 15 i ama 2 aydır 40 günde oluyorum son 4 gündür olan ovulasyon testlerim koyulaşma mevcut
rumeysa_mom Esayyy977 hmm anladım canım ama benim normal ovulasyonlarım böyle çıkıyor diğer yaptığınız ovulasyom testleri daha mı silik çıkıyordu isterseniz bir de gebelik testi yapın belki çıkar ☺️
queennn667788 benim normalde bat 9 ama geçen ay düşük yaptım 16 sında gene 16 sınımı beklemem gerekiyor regl için acaba
yesmad queennn667788 ben 20 kasımda düşük yapmıştım döngü sürem 28 gün aralık 18 de adet oldum. Düşük yaptığımda adet kabul etmişti doktor
Ayselcnt queennn667788 bende aralıkta kimyasal gebelik geçirdim.. sonrasında adet döngüm normal seyretti..
rumeysa_mom queennn667788 tam olarak bilemiyorum canım daha önce sadece kimyasal gebelik geçirdim ve eğer bu ay hamile isem ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla ☺️🌸
rumeysa_mom yesmad inşallah hamişsindir 🥰benim bulantım yok ama geceleri sabaha kadar ara sıra kaşık ve bel ağrısıyla uyanıyorum arada kasık ağrım oluyor bel ağrısı ve halsizlik de var ama ara sıra oluyor bu belirtiler bende
rumeysa_mom Ayselcnt ümidini kaybetme canım bende pek ümitli değildim ama bu ay nedense öyle hissetmiyorum tutar diye düşünüyorum rabbim hayırlısını nasip etsin üzülme canım
ikincibebegimiistiyorum Ayselcnt Benim de bat 16. Bugünden beri bacaklarım ve kasıklarım çok ağrıyor. Regl belirtisi mi yoksa hamile miyim bilmiyorum. Test aldım ama regl günüm geçmeden yapmayacağım diye kendime söz verdim. İnşallah sözümü tutabilirim 🤣
queennn667788 rumeysa_mom Hayırlısı inşallah hamilesindir olursa benimde ikinci olucak işte bir kızım var 🥰
Ayselcnt rumeysa_mom inşaAllah canım benim.. inşaAllah Rabbim sanada sağlıklı bir gebelik nasip etsin..
Prmdkanneee Benim bat 14, uyku hali dışında belirtim yok testlerim de negatif çıktı bu zamana kadar 🥲
rumeysa_mom Prmdkanneee bazıları gebe iken adet geçene kadar da testte negatif çıkıyormuş sende adetten sonra yap inşallah pozitifi görürsün canım 🌸