SenaBM 50-55 günüm kaldı. Şuan ortada hiç bişey yok gibi bişey. Zıbın aldım uzun kollu pijamalar aldım. Kundak aldım. Siz neler yaptınız. İlk 3 ay için gerekli ihtiyaçlar neler?
Adenala SenaBM Ben kendi aldıklarımı yazayım fikir olur Zıbın aldım 6 tane kısa kol Hastane çıkışı aldım uzun kollu 2 tane Müslin - peluş battaniye aldım Çorap Biberon Emzik Emzirme yastığı / sütyeni Yüksek bel çamaşır 1 paket bez Islak mendil / pamuk Alt açma örtüsü Puset örtüsü Pijama takımı
Oztrksadiye Az zaman kalmış para varsa 1 günde hallolur herşey ama benimde 2 ayım kaldı kendi aldıklarımı yazayım
Oztrksadiye Beşik elektrikli beşik çanta bebek arabası küvet ve filesi sünger şampuan bornoz agız mendili burun aspratörü tırnak makası alt açma deterjan yumuşatıcı bebek bezi ıslak mendil biberon emzik battaniye 2 tane müslin 2 tane
Oztrksadiye Kıyafet olarak 03 ay hastane çıkışları ve ayrı ayrı alt üst aldım yelek aldım çorap zıbın 3 6 ay kısa kollu zıbınlar aldım yazın yazlıklarını alırım
Oztrksadiye Emzirme minderi ve örtüsü aldım gögüs ucu kremi 4 takım lohusa takımı aldım iç çamaşırı terlik depend