Evinuuu 16 haftalık gebeyim makatima yayılan bı sızı sancı var doktor hemoroid olabilir dedi zaten öyle bir durumum da var öncesinde.normal doğumu engeller mi?
Nnoktaa Evinuuu engellemez ancak sürecinizi zorlaştırabilir. Uyuyan bir hemoroidim vardı vajinal doğumda tekrar uyandı ıkınmayla birlikte biraz zorladı. Önlem almanızda fayda var
Baby_hurma Evinuuu bendede vardı hamılelıgımde çıktı doktorum engellemez dedi ama normal dogumda gıdıyordum dogum yaptım ama sezanyanla suyum gelınce böyle nasıp oldu🙂
Evinuuu Nnoktaa ne yapabilirim peki sizlamalarim var makat bölgem de ve zaman zamanda kabızlık oluyor
Nnoktaa Evinuuu beslenmenize dikkat edin. Ama daha önemlisi doktora danışın. İnşallah kısa sürede iyileşir.
Baby_hurma Evinuuu son aylara doğru o sıddetli oluyor malesef Doktoruna danıs size onun için bı krem var onu versin o rahatlatır
Evinuuu Arzuanne sağlıkla alın kucaginiza .daha yolun başında sayılırım ama normal istiyrium inşallah engel durum olmaz 😔
Arzuanne Evinuuu o zamana kadar geçer ya son zamanlar çok dikakt et benim bebiş kanala giriyormuş arayıp baskı var ama çoğu kişide böyle olmuyormuş benim bebe değişik