Melos9 30.haftaya girdiğimdem beri bir doğum korkusu aldı beni ilk gebeliğim tecrübe sıfır diyebilirim😂 ne yapıcam nasıl geçecek acaba sütüm yetecek mi ağrım çok olur mu düşüncesi sarıyor beni🤷🏼♀️ sizde durumlar ne🥹
burcucelik07 Ben artık sağlıklı bir şekilde bir an önce doğsun da acısını da çekerim ağrısını da çekerim modundayım. Şekerden dolayı paronayak oldum son zamanlarda
Melos9 burcucelik07 şeker çok riskli canım ya sağlıkla gelsin bebeğin inşallah benimde şu bir iki gündür tansiyonum normalde 12/6 olması gerek galiba 13/8 falan doktora gidince söyleyeceğim bakalım🤷🏼♀️
ikizmom94 33 oldum bugün ben de çok korkuyorum gece ağrım vardı daha çok korktum bütün uykularım kaçtı ilk gebelik çok bilgisizim Allahim sen yardım et hepimize 🤲🥹
Melos9 ikizmom94 ay amin inşallah benimde bazen ağrılarım oluyor eşim koca gece tetikte bekliyor aslında burda okuyorum bir çok kişi suyu bile gelse duşunu alıyor sonra hastaneye gidiyor sanki allah korusun suyum bile gelse hemen doğurucam baya korkuyorum😂😂🤷🏼♀️
ikizmom94 Melos9 benim de aynı sorun eşime uyku uyutmuyorum yazık adamcağız gün boyu işte gece boyu evde mesaide millet suyu nişanı gelse bile sanci bekledim diyor sancilarin sıklasmasini bekliyor biz sanki cocuklar çıkıvercekmis gibi korku dolu geçiriyoruz zamanı 🤦♀️😅😅