Selamlar kızlar🌸 8 Şubat saat 8:18 de mucizeme kavuştuğum hikayemi anlatıyorum burda sonunda☺️🙏 tam 39+0 olduğumuz gece(perşembe 8 Şubat)yine sürekli tuvalete kalkıyordum ki sabah 3 gibi burda post açmıştım kırmızı kanlı akıntı geldi diye. Daha sonrasında korkudan eşimi kaldırdım,ablamı aradım, sizlere sordum sonra da hemen acile gittik. Nstde sancılarım aralıkla 100 çıktı ve açıklık muayenesinden sonra iyice kanama arttı.hastane kendi aracınız varsa doktorunuza gidin yoksa sevk yazıcam dedi bizde kendi hastanemize gidelim dedik,sonra doktoruma nstyi,kanlı görselleri attım hemen gelin dedi.duş vs alıyım mı dedim hayır hastanede gerekirse yaparız hemen gel dedi,kan sulandırıcıyı ne zaman yaptığımı sordu(akşam 6.30da yapmıştım). Eve geldik zaten bavulum hazırdı ek olarak ped falan taktım,eksik eşyalarımı aldım sonra eşim,annem yola çıktık. Hastanede yine açıklık ve nstye bakıldı ve daha çok kan geldi. Sonra odaya geçtik bana önlük giydirdiler ve varis çorabı giydirdiler(nedeni sezeryanda pıhtı atmaması içinmiş) ben iyice korktum ben normal istiyorum sezeryan değil falan dedim.doktprunuz gelsin o karar verin merak etmeyin dediler. Sonra doktorumun odasına geçtik saat sanırım 5.30a geliyordu yine açıklık ve ultrason muayenesi yaptı doktorum. Bebeğimin suyu tamamen bitmiş ve plesantam kordondan ayrılmış ve kanıyormuş.acil sezeryana alacağım seni canım dedi. Benim korkum tavan oldu ben normal istiyordum diye ağlamaya başladım,odaya gelene ameliyatta kızıma görene kadar ağladım kendime engel olamadım(lütfen siz sakin olmaya çalışın)odaya gelince damar yolu açıldı,serum vs koşa koşa ameliyathaneye götürdüler içeri eşimi de alamadıklarını öğrenince daha kötü oldum iyice ağlamaya başladım😪titrememe engel olamıyordum, içerde doktorum genel de olabilirsin spinalde dedi hangisi iyi bilmiyorum karar veremiyorum hocam siz söyleyin dedim,spinal yapalım bak bunlar benimde ameliyatımda olan ekip çok şanslısın dedi. Sonra anestezi uzmanı geldi çok iyi biriydi başından sonuna kadar sohbet etti benimle kafamı dağıtmaya,moral vermeye çalıştı. Anesteziyi yaparken bacaklarım aşağı sallanacak şekilde oturdum bi asistan omuzlarımdan tutup hafif hafif bastırıyorken iğne girişi yapıyorum,ilacı yapıyorum vs diye doktor anlatarak ilerledi.ayaklarına bir sıcaklık geldi mi deyince evet dedim sonra hadi başlıyoruz dediler.sonda takıldı sanırım,bacaklarım açıldı sonra ilaç sürdüklerimi hissettim.sonra kesi atıldığını da hissettim, ama acı yok.sonra orda sanırım içimi açtıkları zaten hissediyorum diye bağırdım doktor hissetsen kimse seni tutamaz çekiştirme hissi acı değil sakin ol diye telkin ediyordu sürekli.orda metal yansımada kendimi görebildiğimi farkettim sonra asla bakmadım oraya😞sonra doktorum canım iyi ki hemen geldin plesanta tamamen ayrılmış dedi sonra işte en en güzel an💕çok saçlı bu kız dünya güzeli diye kızımı gösterdiler😻sonra temizleyip getirdiler öptüm çok yumuşak ve sıcacıktı💕🥰ondan sonra titremem hafifledi,gülümsemeye başladım. Aklım hep ondaydı. Ben biraz daha kaldım,dikişler vs yapıldı sonra çıkarken eşim kapıda bekliyordu hemen sordum gördün mü diye,temizlenip giydirilmiş bile miniğim🥰odaya geçtim ve sonra kızımı getirdiler.o bana baktıkça ellerine dokundukça acım hafifledi resmen. İyi ki benim kızım canım kızım🌸kızlar sonrası biraz hassas😞bebeğim bazı testler için gitti sonra hemşire hasta bakıcı geldi,herkes çıktı odadan bana depend taktılar, sağa sola çevirip ilaçları temizlediler,sonra rahim temizlensin diye hemşire karnıma baskı uyguladı ben ömrümde böyle acı görmedim😪3 mü 4mü bilmiyorum bikaç kez yaptı bunu en son geldiğinde nolur beni uyut ondan sonra yap dedim. Sonra artık yapmıcam dedi ama ayağa kalkmam gerekiyormuş bacaklarımı hissedince.yine annemler çıktı hasta bakıcı ve hemşire destek oldular bacaklarımı indirdim beni oturttular o an ki acıda inanılmazdı sonra ikisinden tutunup ayağa kalktım yine feci bir ağrı,yukarı bakmam gerekirken istemsiz eğilip aşağı baktığım için tansiyonum düştü bayılacak gibi oldum 1-2 adım atıp geri yattım. Sonraki kalkış ve yürüyüşler çok daha kolay oldu. Şu an 4.günde yine destekle doğrulup kalkıyorum ama yürüme işini tek yapıyorum,tuvaletimi tek yapıyorum çok şükür. Kızlar beni linç etmeyin ama sonuna kadar normal istedim rabbim nasip etmedi çok şükür bebeğim sağlıklı bende ama bile isteye sezeryan yaptırmayın bence.epidural belki ama spinal ve genelde sonrasında acıyı ben ömrümde çekmedim. Sorularınız olursa cevap veririm tabi ki kendinize iyi bakın,lütfen benim gibi son günlerde hep korkmayın sakin olun.belki de ben kötüyü çağırdım bilmiyorum. Rabbim size gönlünüzdeki gibi güzel bir doğum,bebeğinizle sağlıklı ömürler versin güzel anneler🥰🌸