Yelizmurat Mrb kizlar 24 haftalik hamileyim boyle tam tekme hissedemedim daha pit pit atiyo karnimda onu hissediyorum ama boyle tam tekmesini yemedim yavrumun daha hangi haftada olur o tekmeler bilen varmi
mervegedik Yelizmurat bende 23+6 haftalık bende aynı oyle bazen sert oluyo ama böyle karnında belirgenlescegi günleri sabırsızlıkla bekliyorum yaa🙂
Ebrufarid Yelizmurat ben 28 haftaligim bennim bebisde tekme atmıyor sadece orda oraya kayıyor doktor canı istemiyordur tekme atmak dedi 😊 bakalım bende bekliyorum tekmelerini
SevgibiR Hayır ya ne 30 u😂 bebeğe göre değişir tabi ben 23 haftada hissedilmeye başlanır daha büyük tekmeler de bende en geç 24-25 hafta da fln baslamisti şuan 29 dayız kımıl kımıl gidiyor şuan,😂
Yelizmurat SevgibiR hmmm benim kiz tembel ozamannnn daah tekmeler tam baslamadi henuz pit pit hissediorum
Nefeslina SevgibiR canım benım kız bebeklerı normalde daha hareketlı oluolar bende oglumun tekmelerını hıssedıyodum ama suan 32deyım ve dısardan herseyını hıssedebılıorum bundan bahsetmıstım
Yelizmurat anneoluyormm canim bende 20. Haftada ilk tekme hissettim sora pit pit hissediyorum genelde oyle tam sert tekme degil benim hissettiklerim yada tekme ama ben ayirt edemiyorum 😂 ilk hamilelik olunca cahil olunuyo biraZ
yesimerdinc ben 18 haftaligim bugün doktora sordum ne zaman hissederim diye 20. haftada hissedersin dedi
Yelizmurat Assistans canim kimisii 20 de 23 dede hissetmis tekmelerini yani insandan insana degisiyo bence
anneoluyormm Yelizmurat benim de ilk hamilelik canım 25.haftadan Sonra iyice sertleşiyor tekmeler can acitmaya basliyor
Assistans Yelizmurat 18 19 haftadan sonra hissedilen damar seyirmesi gbi bir şey. Asıl tekme 28 hafta itibari ile gümde 10 hareket olmak şartı ile sayılır.
Zhraaltun Yelizmurat 25 den beridr bildgn asiri sert vuruyo canm ama bebekten bebege degisiyo illa olck die bsey yok bnce genelimiz 30 dan snrada hissediyo tam sert olarak