gulistan22- 13+1 olduk artık yakın çevremize söyleme kararı aldık ve yarın görebilirsek cinsiyeti öğreneceğiz siz kaçıncı haftada söylediniz öğrendiniz kızlar ❤️🥰
momofmychildren gulistan22- biz kalp atışı duyduktan sonra söyleyelim dedik sonra yılbaşına yakınız diye yılbaşında paylaşım yaptık öyle söyledik 8.hafta felandi 🐣🐣
gulistan22- EceNaz26 ben nazardan felan korkuyordum ama artık 13 + 2 olucaz geceden sonra söylememiz gerek daha ne kadar saklayabilirim ki göbekte çıkıyor 😂😂😂
Buseirgit gulistan22- küçük kızımın doğum günüydü kızlarıma ultrason resmî verdim o şekilde resim çekip paylaştım 12+2 de +1 farkla 💙 yazmıştım 😊
Seldahilal gulistan22- gulistan22- ay maşallah iyi sabret misiniz ben ilk duyduğumuz gün söylemiştik🤭🤭🤭
gulistan22- Seldahilal ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca kalp atımı almadılar 6 haftalıkken o yüzden bekledim bu sefer ❤️
Seldahilal gulistan22- analdim cnm sağlık olsun benimde ilk gebeliğim kötü sonuçlandi çok şükür bugunumuze inslalah sağ sgalim kucağımıza alırız
Deraz gulistan22- 13+3 bizde daha söylemedik artık söylemeye karar verdik bakalım . Cuma günü kontrole gitmiştim doktor cinsiyeti göremedi malesef