Tgbc Aranızda vajinal yolla progestan kullanan var mı ? Bu aralar her progestanı koyduğumda bir yanma hissiyatı oluyor, normal mi ?
teacher-mom21 Tgbc vajinal yolla alıyorum gittiği yere kadar itiyorum ellerini islat yoksa tahriş oluyor bazen hatta yapışıyor insanın canı acıyor :)
sevdenurnur Tgbc 37. Haftama kadar kullandım, yanmanın sebeplerinden biri koyuş şeklinden de oluyor ayrıca vajinal bir enfeksiyon var ise de oluyor birçok nedeni olabilir bende de oluyordu yanma bir gun yanardı ertesı gun yanmazdı.
Fatma_ecem4 Tgbc evet eldivenle yapmaya çalış canım bende kullanıyorum günde üç kere 11haftaligim yanma oluyor
Hatice4200 teacher-mom21 bende kullanıyorum akıntı vs birşey yaşıyor musunuz bende oluyorda merak ettim
Civcicvv teacher-mom21 ay ayıp olacak ama kızlar vajinadan hapı sokarken sizde değişik hissediyormusunuz ben 1 paket bitirdim sanki oram küçülmeye başladı ve direk boşluk değil sanki orası parkağımla sokup önce yere bakıp sonra fitili takıp itiyorum sanki orda bi et var onu itikliyorum🙈🙈sizinde öyle mi
Civcicvv Hatice4200 akıntı oluyor muhakkak özellikle tuvalete gidince hapın kalıntıları dökülüyor sifonu çeksen bile beyaz bulanıklık kalıyor klozet suyunun içinde
teacher-mom21 Hatice4200 sabahları iç çamaşırım ıslanıyor nedeni fitil rahim ihtiyacı olanı alıp gerisini atıyormuş
teacher-mom21 Civcicvv valla ben şaşırıyorum nasıl oluyor diye şu diğer olay 😂😂 o küçük fitil bile zor bela resmen itiyorummmm anlamadım
Adr Civcicvv bnde kullanıyorum çok doğru benimde öyle 2 tüp bebek denemem dedigniz gibi kapsülü itelerken çok zorlanıyorum rsemen küçücük bisy olmus .anlamadım gti
Civcicvv teacher-mom21 ayyy evet bende çok şaşırıyorum😅 böyle düşünen tek değilmişim mutlu oldum şuan😂
Hatice4200 teacher-mom21 çok kötü oluyor ya afedersiniz ama iç çamaşırı yetiştiremiyorum günlük ped ve kullansam da yetmiyor
teacher-mom21 Hatice4200 ben salgına da yakalanmıştım 😂😂 hapşırınca öksurunce de kaçıyodum idrar sürekli iç çamaşırı pijama yikamakla geçmişti
Rabiajc sevdenurnur neden o kadar çok kullandınız bi zarari varmi acaba doktorum 3 aya kadar kullanacgimj soyledi
sevdenurnur Rabiajc Ben ilk 3 ay kullanmadım 3 den sonra başladık kullanmaya sebebi bende enfeksiyon başladı karnım çok aşagı düştü kasılmalarım başladı o yüzden önlem amaçlı kullandık daha dogum yapmadım umarım zararı olmamıstır ama öbür türlü de erken doguracaktım artık bebegı resmen en dıpte hıssedıyordum çok zordu o surecler
Becuk Tgbc ben en baştan beri kullaniyorum. Şu an 10 haftalık oldum. Başta çok rahatsız oluyordum ama alıştım. Eldiven denedim ama canım yandı elimi güzelce yıkayıp ıslak olarak fitili yerleştiriyorum. Ama hiç yanma olmadı. Enfeksiyon olabilir bunu doktoruna danış bence.