metemom_ Kızlar bu ayın 20 sinde randevum var 13 haftalık olacak bebeğim ikili tarama testi yaptıracağım özelde bunun için ekstra ne kadar ücret alınıyor
mervemurat16 metemom_ evet kan tahlili yapılıyor ayrı ücret alınıyor ama öncesinde doktorunuz rutin muayene yapıyor ve bebeğin ense burun kemiğini ölçüyor
Aseliimmm metemom_ kan alındığı için 400 kusur bir şey almışlardı benden doktor randevu aldım kontrol etti onada 800 vermiştim kan için ekstra ücret ödedim
mervemurat16 metemom_ muayene ücreti veriyorsunuz rutin kontrol olduğu için ama 10 günü geçmediyse kontrolünüz bedava zaten doktor kontrolü sonra kan için ücret alınıyor
Pluvia metemom_ Canım ben dün sordum 1200 1600 arasi şuan hastaneye göre değişiyor çok pahalı olmuş 3 ay sonce söylenen fiyatlarla alakası yok baksana
Funda37 Merhaba Bitlis hizanda 2200 dediler belki tek özel hastane olduğu içindir uçuk ve şaka gibi fiyatlar gerçekten Allah yardım etsin herkese
persefoni ikili testte kan testi çok tutmuyor 500 tl vermiştim ağustosta, detaylı ultrason pahalıydı 2500 filandı sanırım.
Mstfmom Sadece kana 800tl verdim o an boşluğuma geldi yerinizde olsam özelden doktoruma yaptırmayacağız diyip devlete giderdim sonuçta 1 tüp kan alıyorlar