Zeynep1604 Merhaba ben femarayla gebe kaldım bu ay Beta değerlerim 02.02. 21 04.02 72 06.02 180 10.02 464 12.02 972 Artışlarım güzel olmuş mu sizce ve adet günümden 8 gün öğrendim ilk betamda şuanda zaten adetim gecikti 2 gün bu değerlerle kimyasal vs olma durumu var mı sizce acildeki doktora sordugumda kese görmeden bilemeyiz dedi değerler güzel dedi ama benim içim rahat etmedi 🥹 sizde bilgilerinizi söylerseniz çok sevirim kaç güne keseyi görürüm acaba ?
Ok_Ailesi Zeynep1604 değerleriniz çok güzel yükselmiş kimsayal gebelikte değer daha az yükseliyor sizinki neredeyse 2 katından fazla umarım güzel haberler alırsınız
momofmychildren Zeynep1604 değeriniz güzel yükselmiş tekrar kan verin 2 gün sonra sonra da keseyi görmek için bekleyin 🐣
myangelson Zeynep1604 değerler gayet güzel artmış daha fazla kan vermenize gerek yok. Keseyi ben 5 haftalık olduğunda görmüştüm beta ile bilmiyorum hafta hesaplayıp o şekilde gidebilirsiniz
eminece93 Zeynep1604 betaniz 1500 olduktan sonra vajinadan kese görünür, kese vajinadan göründükten 10 gun sonra kadar karindan kese görünüyor . 5+5 de keseyi vajidan gördük, 6+3 de bebegi yine vajinadan gördük, 7 de karindan gördük duyduk
Zeynep1604 Ok_Ailesi çok teşekür ederim inşallah 🥰 myangelson evet çok teşekür ediyorum inşallah güzel haberler alırım
Zeynep1604 eminece93 evet cumartesi 972 ydi pazartesiye 2 bini bulur dedi doktorum gel bakalım dedi vajinal şekilde vajinal muaynenin bir sakıncası yok değil mi
Sunaya Zeynep1604 güzel sonuç cnm bende klomen le gebe kaldım benim ilk deger 6.54 2 sora 19.6 oldu bakalım inşallah kimyasal olmaz
Zeynep1604 Sunaya ay hadii bakalım ben bir bucuk senedir bekliyorum ve daha önce hiç gebe kalmadım ilk defa kaldığım için korkuyorum istemsice inşallah beraber güzel sonuçlar alırız 🌸
eminece93 Zeynep1604 benim dis gebelik risklim olduğu icin 10 defa vajinal bakilmak zorunda kaldi doktorlar hic bir sıkıntı olmayacagini soylediler defalarca
myangelson Zeynep1604 5+0 dan itibaren gidebilirsiniz gözükür diye düşünüyorum Zeynep1604 normal ilk zamanlarda oluyor ama çok siddetliyse doktora gidin
Malajin17 Zeynep1604 canım merhaba hayırlı olsun ben de 4+4 gebeyim. adetime 9 gün kala 61 çıktı 3 gün sonra 348 çıktı. Alttan muayene olmak istemediğim için dr gitmedim bekliyoruz
Zeynep1604 myangelson yarın tam 4+5 olucak inşallah gözükür arkadaşımda 1500 ü geçtiği gibi göxükğyor vajinal muayneyle dedi
Zeynep1604 myangelson bel ve kasık agrım aşırı şiddetli değil klasik adet agrısında yaşadıgımıx gibi doktor rahim genişliyor tutunuyor gayet normal dedi ama ben çok pimpirikliyim heralde birazcık bekleyince insan böyle oluyormuş normalde aslında aşırı rahat bir insanım 😂 ama nefen böyle oldum anlamıyorum
Zeynep1604 eminece93 herhangi bir sorun olmadı dimi doktorda sorun olsa öyle bir muayne yapmayız dedi yeri geliyor karından duyamadıgımızds kalp atışlarını vajinal yoldan bakıyoruz tekrar dedi ama ben korktum tabi🙄
Zeynep1604 Malajin17 ay hayırlı olsun bikısmetse bebişlerimiz aynı zamanda gelcekk inşallah sağsalim kucagımıza alırız 🤲 bence 1000 leri geçmiştir adet gecikmen var mı
Malajin17 Zeynep1604 evet canım hem adetim 2 gündür geçiyor son adetim 10 Ocak. Hepimize hayırlı olsun. Ben aşılama ile gebe kaldım ve ilk günden bu yana hep kasık ve bel ağrım vardı. Son 1 haftadır şiddetli bel ağrısı vardı bugün daha iyi şükürler olsun. Ama buna eş olarak kabızlık var 1 haftadır
myangelson Zeynep1604 vajinal muayene ile bakmadı benim doktorum o yüzden bilmiyorum. Çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım 14. Günü kan verdim 16. Günü tekrar kan verdim sonra doktor tekrar kan vermene gerek yok 1 hafta sonra kese için muayeneye gel dedi o zaman 5 haftalık falandim karından keseyi gördü
eminece93 Zeynep1604 hayir hayır hic sorun olmadı hatta güvendiğimiz bir doktorum vardi hamilelikten once ona gidiyordum tüp bebek benim hikayemizi biliyor ona sordum. Zarari olsa ben bakar miyim icini ferah tut dedi
myangelson Zeynep1604 evet o zaman normal😊 uzun süredir istiyorsanız insan herşeyden korkuyor oluyor alisirsiniz zamanla 😊