Serap60 Mrb arkdslar 30+3haftaligiz 2 gundur bgazmda kuruluk vardi bugun oksuruk basladi afedersiniz balgamda gelmeye basladi ama oksurdukce sanki yirtiliyomus gibi hissediyorum karnimin oralari migdem aciyo bebege bi zarari varmidir limonlu su balli sut fln ictim haztaneye gitmeliyimiyim evde atlatmayami calisiyim basina gelen oldumu boyle bisey doktora gttiginizde ne dedi yardimci olurmusunuz 🙏🙏🙏
Hacerr Serap60 canım bi öksürükle başladı benim şikayetlerim iki gün çok aşırı öksürükten sonra ateşlendim ateşim 40 a çıktı acile gittim sancı çıktı nst de 4 gün yattım hastanede ciğerci geliştiri oldum bebeğim 32 haftalık erken Doğum riskimiz var çok korkuyorum ihmal etme git bi acile öksürük deyip geçme
Ahsenveannesi Serap60 bende on gun kadar feci oksuruyordum 20. Haftada gecmesini bekledim ama cok oksurunce bebegim asagi indi rahim agzi inceldi yani tempkinli olmalta fayda var
Baklava Serap60 bi tanidik öksürükten dolayi erken dogum yapti. Sizde baktiniz hafiflemiyor bence bi doktora gidin. Ama bazen hic biseyde vermiyolar aşırı kötü bir durum yoksa.