Anneolmak123 Hafif hafif ateşim var boğazım ağrıyor yutkunamiyorum ayağa kalkacak halim yok hafif öksürük var hastane bana çok uzak arabada yok. 24 haftalık hamileyim lütfen yardım edin nasıl iyi olabilir ne yiyebilirim
Tantan Anneolmak123 ıhlamur çayı içebilirsin ballı limonlu bende hastalandım senin haftalarda ve dut pekmezini zeytinyağıyla karıştırıp içtim o boğaza çok iyi geliyor
Lorinnn Anneolmak123 geçmiş olsun tuzlu su ile gargara yap burnunada çek çok iyi geliyor sürekli tekrarla birde vitamin al
br2023 Anneolmak123 cnm bol bol meyve ye bide ballı süt iç nane limon kaynat aklıma bunlar geldi eşim çok hastaydı hatta boğazı tıkanmsti su bile içemiyordu öyle ayaklandrdm onun2 günde iyileşti 🤗Allah şifa versin cnm benm💕
Denizzli20 Evde zencefil varsa zencefil limon çayı yapabilirsiniz ben de gebelikteki hastalıklarımda onunla iyileştim
Ceviz6550 Sıcak bir çorba tahana yada tavuk sulu bir çorba nane limon yada ılık bı limonlu su ıhlamur yapabilirsiniz
Halime_td Tuzlu su ve karbonatla gargara yapabilirsin ve ballı süt boğazına iyi gelir ama ateşin yüksekse hastaneye gitmelisin
Anneolmak123 Halime_td teşekkür ederim hastane uzak öyle ciddi bir ateşim yok ama yine de hissediyorum boğazım ağrıyor goysum kafesim dolmuş gibi hissediyorum
Denizzli20 Anneolmak123 valla kaynayan suyun içine biraz taze zencefil doğradım biraz limon doğradım bi taşım kaynattım içtim genelde isterseniz bi de internetten bakın doktorunuza da danışın mutlaka benimki izin vermişti
Yagmurguzel01 Anneolmak123 canımmm bende geçirdim aynı hastalığı 2 hafta oldu maalesef muhtemelen influenza geçiriyorsun majezik al eczaneden boğaz spreyi onu sık boğazının iltihapı için ve mutlaka ılık bir duşa gir yoksa ateş asla düşmüyor çorba iç mutlaka yemek yemeden durma direncinin düşmemesi lazım daha fazla ıhlamur iç vs vs
Cns62033 Anneolmak123 köy tavuğu corbası anında kesmişti bi de bundan sonra yakalanmamak ve bebegin güçlü olması için çiğ badem fındık ceviz ye farkı gör.bu aralar dut kurusu çayı da iyi ama tavuk corbası aşırı etkili ben öksürükten ölüyordum