Cansucannnnnnnn Kızlar yarın nasip olursa ikinci transferim olucak ilki tuttu ama kimyasal oldu dualarınıza talibim çünkü çok ihtiyacım var 🌼
Bbetll Cansucannnnnnnn Allahım pozitif görmeyi nasip etsin. Tüm bekleyenlere size bana herkese. Beklemek gerçekten çok zor. İnşaAllah mutlu haberi alırsınız ❤️
Aabbccc Cansucannnnnnnn Allah emeklerini boşa götürmesin kuzum hayırlı haberler alırsın inşallah bende sende herkeste 😘süreci beraber gecirecez 🙂
Melisahmet Cansucannnnnnnn 1. Transferden ne kadar sonra oldu2. Transferiniz ? İnşallah sağlıkla kavuşursunuz bu sefer ❤️
Ravza11 Cansucannnnnnnn ayy inşallah güzel sonuçlar alırsın canım seni hatırliyorum burdan benimde ilk negatif oldu Mart’ta basliycam bende 3 ara verildi banada çok heyecanlıyım
Melisahmet Cansucannnnnnnn 3 ay sonra dediğin 2 regli sonrası oluyor demi. Ben şimdi kürtaj oldum. Martta regli olsam nisan reglimde hazırlıklar başlanıp mayısta mı yapılır sence. Banada 3 ay dedi ama kafamda tam oturmadı
tatlisbirkiz Cansucannnnnnnn Allahım pozitifi görüp sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin canım ❤️