annevebebek17 PinkyJelly Kızımın adı Sare anlamı da prenses, saf temiz pak demek Hz İbrahim peygamberimizin hanımın adıdır böyle bir anlamı olsa koyulur mu o zamanda
PinkyJelly annevebebek17 evet biliyorum ben de bu şekilde biliyorum ama google da araştırınca da öyle yazıyor 🤷🏻♀️ prenses olarak düşünelim öyle olsun 🥰
Haticesavas Blackk34 Selin ismi cok güzel bence digerlerinden daha hos geliyor kulaga S ile başlayın diger isim Sevdiye Sanem Sinem Sevdiye isminde tanidigim var sadece 1 tane nadir isim cok hos ve guzel
Blackk34 Haticesavas bana da öyle geliyor ama happy momda geçmiş konulara bakıp araştırma yaptım hiç koymayı düşünen bile yok. Eski isim mi kaldı acaba?
Blackk34 PinkyJelly ben de araştırdım ama göremedim ama öyle bir söylenti var sanırım çünkü arananlar kısmında sare cin ismi mi diye çok arama yapılmış.
annevebebek17 PinkyJelly bende çok araştırdım ama ilk defa sizden duydum.. :)) ben çok beğenerek koydum hersey gönlünüzce olsun
irem_ibrahimdgn Blackk34 kizimin ismi sare hikayesi cok etkilemisti beni peygamber efendimizin doneminde ibrahimin esi olarak bilinir sare 40 yasina kadar hic anne olamamis sonrasinda ishak a.s annesi olur saf temiz ve guzeli simgeler ayni zamanda
Melekabdullah Blackk34 bende ikizlere hamileyim kizimin adini meryem sare koymayi dusunuyorum bence sare guzel🥰