Kızlar benm hikayem pek beklediğim gibi gitmedi burda çok pozitip hikayeler dinliyordum benimki pozitifdi diyemem şöyle anlatıyım 39 haftada kontrole gitmemiştim 40 oldum gidicem dedim kaynanam bişey olmaz günü insanın geçiyor bazen diyince 40+3 oldum artk gidicem dedim etrafı dinlersem kötü bişey olur belki diye sabaha kontrole gitmeye niyetlendim tam da o gece saat 12 de sancı tuttu herkesin sancısı farklı oluyormuş benm sancım alttan vuruyordu kasıklarıma sanki bıçak saplanıyordu ve baskı oluyordu git gide kıvranır duruma getiriyordu bende kaç dk da oluyor diye takip ettim o gece hiç uyuyamadım sabah namazında artk kalktık hazırlandık gittik doktor muane etti sadece kilosunu söyledi, alttan baktı bir cm açıklık var dedi yatışını ver çünkü günün bir kaç gün geçiyor dedi neyse yatış verdik sancı odasına geçtim eşim ve kaynanamda yanımdaydı. Büyük abdestimi yapmam için bir şey bıraktılar arkadan sonra lavabodan sonra nst bağlandım ondan sonra serum bağladılar suni sancıyla biraz destek vericez dedi ebe sonra verdikleri gibi sancı başladı bende suni sancı daha kötüymüş ilk yavaştı sonra artk dayanılmaz hal aldım sancı benm kasığıma vuruyordu. Ebe gelip kontrol ediyordu alttan açılmam iyi ilerliyordu Allahtan. Bağırdım çağırdım ebeler zor durduruyordular beni sonunda 8 cm oldu yine almıyordu doğuma o sancıyla nst bağlıyordu neyse bir iğne serum tarafından dı sanırm vurdu artk ondan dolayı gözüm bulanık görmeye başladı halim yoktu artk ben ölürüm dedm herhalde doğumda. üç dört saat sancıdan sonra ebe geldi aldı beni doğuma orda da doktor uyuşturdu önce kesi attı mı bilmiyorm hissetmedim sonradan mı yırtıldı bilmiyorm ama dikiş attı.ıkınmayı yapamıyordum ebeler bişeyler anlatıyordu dinleyemedm onları iki ebe başımdaydı doktor bebeği çıkarıyordu. Uzandım artk ebelere yalvarıyordum bişey yapın kurtarın beni diye 😁 ama ölücem dedm kessn bir yandan sancı bir yandan ıkınmam lazm ıkınamıyordum bağırmaktan bir yandan da iki ebe karnımı bastırıyordu o an ölücem dedm çok şükür uzun sürmeden doğdu bebek ama öyle anlattıkları gibi bebek doğunca acın bitiyor onu görünce fln diyorlar ben hiç etkilenemedim ondan o acıyla sonra doktor dikiş atıyordu ebe bebeği kundaklayıp yanıma getirdi geri götürdü bu arada bebek doğunca kakasını yapmıştı yemiş mi diye tahlil yaptılar sonra bir gün kaldık hastanede ertesi gün dediler hemen taburcu edemeyiz sizi bebeğn 24 saati olsun tahlil yapcaz dediler neyse yaptılar bebekte enfeksiyon var kanında dediler yatırdılar hastaneye. Bazende diyorum acaba gece sancıyı çekerken erken mi gitseydim yoksa kontrole bir kaç gün erken mi gitseydim belki böyle olmazdı kendimi suçluyorm etrafı dinledim aslında kaynanam evde çek dedi sancını bn yine biraz erken çıkmaya çalıştm. Şunu merak ediyorm enfeksiyondan dolayı bebeği hastaneye yatırılan oldu mu, kaç gün kaldı ve ziyaret günleri gidince verdiler mi bebeği elinize?