Zhraagk Kızlar şimdi sağdan soldan ailelerden altın olsun para olsun takan olur şunu bilmek istiyorum hastanede bebeği görmeye geldiklerinde mi takarlar yoksa eve bebek görmeyemi gelirler sonuçta evde olup olmayacağım belli değil annemede gitme ihtimalim var.. inşallah çok para gelir 🥰
Cns_mry Zhraagk bize kımse bısey takmamıstı. 😐😐 bu dogumumda da takan olmaz yarama tuz bastın suan :) genelde evde takılıyor ama sen hastaneye altın yastigını götür üzerine de bı tane sahte ceyrek tak 😁 yol göstermıs ol gelenlere
Defnemmm2301 Zhraagk bazılarında adetmiş bende burda öğrendim hastaneye takı yastığıyla giderlermiş anne baba orda takarmış ama bizde de hani eve gelince takılıyor diye biliyorum
prensleriminannesii Zhraagk genelde kuranda takılıyor eğer kuran-i yakın zamanda okutucaksan benim öyle olmuştu. Ama birinci der3ce yakınlar erken takabiliyor tabi
Baklava Zhraagk hic dusunmemistim taki olayini 😅 Dusunmemde 😅 isteyen taksin takmayanin da cani sagolsun ne olcak 😊 Hazirliksiz olurlarsa hastanede degil de evde takarlar 😊
Mir90 Zhraagk sen takı yastığınıda koy canım hastanede bas ucuna bızde bazı yakınlar hastanede takar bazıları evde. Hem tedarıklı ol sorarlarsa yastık burada dersın😄
Burcu35 Zhraagk bizde yakınlar hastanedede takar evdede o yüzden hastaneyede takı yastığı götürülür hiç belli olmaz yani kimin ne zaman takcağı taksınlarda isterse battaniyeye iğnelesinler 😂
Burcu35 Zhraagk https://www.instagram.com/p/BpB2-mNHgnp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jyykdl08zums Ben bu modele bakara kapı süsüyle takı yastığını kendim yaptım😊
CooperBaby Takı bekletisi benim de yok.. Ne ben kimseye alayım ne de kimse bana alsın. Hic adetim degildir. Dugun dernek bile sevmem.😂😂😂