Jasmin2024 Arkadaşlar merhaba) kaydım ve düştüm🥺 çok korkuyorum) 27+0 haftadayım 🥺 bişey olurmu? Sol tarafıma düştüm) bebeğin kafası sağ tarafda) karnımın üzerine düşmedim🥺 bebeğe bişey olurmu? Buzdolabını siliyodum ya Allah belamı vermesin çok önemliydi sanki
Liyamm1 Jasmin2024 geçmis olsun canim kendini üzme bebegin hareketi hissediyormusun ? Eger emin olmak istiyorsan bence acil’e git insAllah birsey yoktur💕
dmtturan Jasmin2024 hastahaneye gidin eğer öyle bir şansınız hemen yoksa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz. bir çikolata yiyin hareketlensin bir bakın
Evinuuu Sizi korkutmak istemem ama tedbirli olun diye soyluyrium annem bende hamileyken düşmüş kordon boynuma dolanmis siz de takip edin yine de kendinizi emin olun 🙏🏼bişey olmaz Allah’ın izniyle
Nur7536 Jasmin2024 geçen hafta başıma geldi bir gün hastanede yattım akşamına kahverengi leke geldi ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici yaptılar lütfen ihmal etmeyin gidin
Gul2769__ Jasmin2024 bebişin hareketleri nasıl hareketleri varmı sen yinede bir doktora git gözlem altında kal canım
symacm Jasmin2024 geçmiş olsun bir şey olmamıştır inşallah ama yinede doktorunuza kontrole gidin 2 hafta önce bende bayılıp düşmüştüm ultrasonda bakıldı o an bir şey yoktu ama doktorum bir gece hastanede yatırdı lekelenme kanama olursa diye ertesi günde tekrar plasenta kontrolü yapıp çıkışımı yaptı
dodu0207 Jasmin2024 bende 12 haftalıkken merdivenden düşmüştüm🥺 doktorum kanaman olursa gel demişti. Cok sükür olmadı bir sorun da cıkmadı. Kanama, ağrı ve bebek hareketlerini takipte kalın bir de doktorunuza danışın bir şey olmaz Allahın izniyle 🎈
Mayaaa34 Bende 20 haftalikken yere cok kotu cakilmistim hemen doktoruma gitmistik doktorum kendisi hamileyken dagdan dusmus ona ragmen bisey olmadi demisti onlarin kesesi onlari koruyor demisti gercektende bisey olmadi kanama vs yoksa korkmayin