Derinnmom Kızlar sarı akıntım çok yoğun bi de çatı ağrım sancım var yoldayım hastaneye gidiyorum, ilk nst mi yoksa çatı mı bakıyorlar bilgisi olan var mı?
ponck-123 Derinnmom kaç haftalıksınız biz yarın 32 haftalık oluyoruz dün kahverengi lekem ve ağrım vardı önce ultrasondan ve alttan baktı sonra nstye bağladı çok şükür sancı açılma vs yoktu dinlen dedi
Mervee_akb1 Derinnmom Iç çamaşirinizda su gibi akinti olup sari lekemi kaliyor benimde sabahtan itibaren oyle akinti var ve alt tarafim sizliyo
Derinnmom Mervee_akb1 evet aynen öyle, simdi çatı muayenesi oldum nst ye bağlıyım 2 cm açıklık var dediler
Mervee_akb1 Derinnmom doktor dedimi su sizinti yapiyor siye benimde 3 haftaya yakindir 2 cm açilma var
Derinnmom Menek123 küçük küçük sancı var dediler yatış yapalım ben yok dedim imza attım eve gidiyorum sancı sıklaşınca gidicem
Derinnmom Mervee_akb1 yok hayır demedi, açılmaya nst ye bakıp yatış yapalım dediler sadece. Eve geldim duş aldım iyiyim ağrım yok
Mervee_akb1 Derinnmom Bende 39+3 geçen hafta ful sanci çektim bu hafta hiçbirşey yok bel agrisi surekli kasilma var karnimda
Aysezeyno Mervee_akb1 çarsamba günü sezeryan doğumum olacak ama gece baslıyo sancım uzun sürmüyo geçiyo kasılmalarım çok oluyo bugunde akıntım fazlalaştı anlam veremiyorum doktora yaZsam gel alalım diyebilir çarsambaya kadar bekler mi acaba 38+4 de alınacak ne kadar kalsa o kadar iyi diyorum gerçek dogum sancımı yalancı mı ayırt edemiyorum ilk kızımda hc böyle sancı vs çekmemiştim
Mervee_akb1 Aysezeyno Suyunuz falan geliyosa bebekte sıkıntı olur tedbir amaçli bi acile gidip muane olun haftanız gelmiş zaten dogum için