Der_yaM Sevde11 canım su gibi akıntı progestan fitilden oluyormus doktorum normal dedi haber vereyim dedim 🌷
Der_yaM Sevde11 sende sor bakalım ne diyor banada haber et bakalım aynı mı 😄😄😄 iyice delirdik vallahi
Sevde11 Sevde11 canim doktora sordum akıntıyi fitil verdi bana, 3 gün arayla 2 adet , bebekle ilgili bi durum degilmis suyun veya akintinin gelmesi
Der_yaM Sevde11 aynı fitili bana da verdi Bi kutuda sadece iki tane var bana yan etki yaptı diğerini nasıl kullanırım bilmiyorum
Serendipity16 Sevde11 benimde yok yine bu vajinal akıntı dedi bana da fitil verdi daha öncede başka fitil kullanmıştım işe yaramamıştı inşallah bu işe yarar
Roserose07 Tugcekivrak fitili geceleri alıyorum gün içinde beyazımsı krem gibi kalan ilaç atılıyor e birde ıslaklık oluyor su gibi demekki progestan yapabiliyor sağolun içimi rahatlattınız
Helen07 Sevde11 benim böyle şeffaf ince su gibi çamaşır da iz bırakmayan akıntım olduğunda doktpr alttan muayene edip ovul verdi sonra geçti belki normaldir sizin ki de
Sevde11 Helen07 doktor normal dedi fitil kullandim azaldı ama geçmedi tekrardan yazdı henüz kullanmadım onu da