Sani Doktorum bana adetin 2 gunu gel demiştı ama adetim cok zamansız geldı ve doktorum izinliydı aradım adetin 4 gün cagırdı adetin 4 gunu başlayanlar varmı
Dost12 Sani doktorum banada Adetin 2ci yada3 günü gel dedi bakalim bugün temizlendim yarin rahim filmi sonra ki Adetim baslancak amh iyi dedi. O yüzden. Ama hic bir fikrim yok yumurta toplami dan sonra hemen Transfer yapilir insaAllah 🥺🤲
Sani Melisahmet inşallah canim ilk tüp bebek deneyimim inşallah olumlu sonuç alırım endışelıyım biraz yarın doktordayım inşallah ignelere başlar biran önce
umut0808 Geç olur hemen ilaç başlamayacak demekki önce muayene edecek, çünkü o ilaçları bulmakta zaman kaybettircek
Dost12 Donthappymom ah hic sorma 5kaybim var. Ya kalbi duruyor ya engelli oluyor sorun kromozomlar da o yuzden Genetik taramali önerdiler artik bana
Donthappymom Dost12 ayyy rabbim yardımcın olsun yaa hiç kolay değil 🥺 bende istiyorum benek sadece kimyasalım oldu olmadı daha
Aysennnnnn Dost12 Benim de aynı şekilde canım. Sen ilk defa mı yaptırıyorsun. Yumurta rezervin nasıl?
Dost12 Aysennnnnn evet canim ilk defa yaptiriyorum.. Bugün hsg cekildi sag tüpüm kapaliymis gelcek adet yumurta toplancak yumurta rezerven cok iyoli o yüzden 3ay beklememize gerek yok dedi doktorum