Elf0241 3_oglan_annesi yani eşim korundu hep ama bu ay ikinci denememiz işte bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak normalde asla şaşmaz
3_oglan_annesi Gamzelibebek galiba geçen ayda test silik cizgiydi kan verdm çıkmadı ama ertesi gün adet oldum bu ayda dün adet olmm gerekti bakalm kan vercm yarın 🤭
Gamzelibebek Elf0241 ayyy kız annesi olunca mı hemen karar verdiniz ben oğlum 19 aylıkken 2.çocuk diyenleri taşlıyordum 😂
DiplomaliEvHanimi Gamzelibebek yok biz 1 senedir korunmuyoz benim adetler duzensiz 2.3 ayda bir ilacla oluyodum bu ay duphaston kullandim 2 gün once balgamsi kahve akinti geldi adete 7 gün var ilkkez kullandim
tgc_gzm2018 Elf0241 bence kızınız küçük biraz bekesene mi?şimdi size muhtaç tam ve sendromlu iki yasada az kalmış 😁yani olan size olur
Elf0241 tgc_gzm2018 canım öyle bir vaktim yok doktorların söylediğine göre Amh değerim düşük yumurta rezervim yani o yüzden bir an önce yap dedi gittiğim 3 doktorda. Artık kısmet olsun
Bts Gamzelibebek bende düşünüyorum ikinci çocuğumu adetten sonra yani ay başında denemelere başladık ay sonu belli olur inşallah olursa artık 🤭😊
Pnrdrsn @“Elf0241”#p31448822bende de aynı sorun var 6 aydır denemediğim şey kalmadı. Yumurta tembelliği benimki amh de düşük. Napiyosun önerin var mı bize ,bizim gibi olanlara