Mydream Hiç korkmayin çatala çikmak biraz korkutucu ama hiç aci hiss etmedim kasmayin sakin olun sadece 2 parmağiyla kontrol ediyor azicik adet agrisi gibi ağri hiss ediliyor rahimde,bebeğimin kafasina da dokundu hatta çok qarip bi hiss..Sizler çati muayenesinden ne kadar süre sonra doğum yaptiniz?
Bushra21 Mydream az önce de biri çok acıdı dedi korktum şimdi biraz rahatladım valla ben muayene olana kadar artık hangisine inanıcagımı şaşırdım 32+4 ne zaman muayene olurum bilmiyorum
KlncA Mydream bebeğin kafasına mı dokundu ay çok değişik bişey ya okadar yakındalar yani desene 🙈 Açılman var mıymış ? Bir de kaç haftalıksın ?
Gulsensandik Bana 37.haftada gel dedi şuan 33 haftalığım bende korkuyorum kimisi çok acıdı diyor kimisi hiç acımadı dio yaşayıp görücez artık
Mydream KlncA 37+6 haftadayim 2 parmak kadar acilmam varmis 2cm oluyor herhalde,evet kafasinin yerlesmesine bakti tam yerlesmis mi kanala ama dokununca itdiriyordu cok hareketli tam yerlesmemis dedi
minik-mucizem Korkulacak hc bsy yok kızlar bende ürktüm gdecekken catı muayeesne ama hiç bı acı yok içinİz rahat olsun😊 gecen perşembe yaptrdm hersey cok uygun heran gelebılır dedı 29una gun verdı eger dogrmazsam gdecem 😄 henuzni belirti yok 😂