Yaseminn2345 Kızlar bebeğim kilo-boy-kafa çevresi komple 32 olması gerekirken 34 gösteriyor ultrasonda. Şeker yüklemesi yaptırdım, şekerim yok. Adet tarihinden de eminim. Başına gelen var mı? Bebek beklenenden erken mi doğar?
Sankus Yaseminn2345 hayır benimkide 25 haftadan bu yana iki hafta önden gidiyo 35 hafta olduk sezeryen istersen 38 de yapiyo istemezsen bekliyosun normal doğumu benimki 37 de çatı muayinesinde belli olucak bakalım nasip hayırlısı
HilalYlmz Yaseminn2345 hayııır canım benim oğlumda 2 hafta önde gidiyordu zamanında doğdu o ölçümlerle ve gelişimle alakalı erken doğumu etkilemiyor ama iri bebekse doğum şeklini etkiliyor 😀
Sevgiongun Yaseminn2345 Benimkide 2 hafta önde gidiyor ultrasona kilo ve gelişimine göre ama doktorum önde diye erken almayacağız tabikide gününü bekliycez dedi 38. Haftada doğum yapacağım sadece biraz iri olacağını söyledi 9 günüm kaldı sezeryan olacağım
Elifinannesi5454 Yaseminn2345 bnmde onden gıdıyodu 10 gun faln ama son hftalara dpgru tarhuyle uyumluydu cnm 38+6 da dogdu
Yaseminn2345 Sankus İlk bebeğim olduğu için doğumdan biraz korkuyorum. O yüzden kendimi 40 haftaya hazırladım 😂 Tabii öncelik sağlıkla doğması.
Yaseminn2345 HilalYlmz 40 haftalık mı doğdu bebeğiniz? Ben de iri doğmuşum ama normal doğumla. Belki bana çekmiştir bebeğim. Bir de o ölçümler sonuçta yüzde yüz doğru da degil sonuçta. Kendimi rahatlatayım biraz 😂
Sankus Yaseminn2345 valla bende korkuyorum normal doğumdan ama.mecbur kalmadigim surece sezeryen olmucam sen regl tarihine göre hesapla benim doktorum öyle söyledi ilerden gitmesine göre değil normal doğum için çatıda müsait olmalı doktorum neyi tavsiye ederse öyle yapicam sağlıkla gelsinler insallah
HilalYlmz Yaseminn2345 39.haftada doğdu ultrasonda 41 hafta 4300 çıkıyordu kilosu ama 3860la sezaryen doğum oldu 😂😂
Yaseminn2345 ayanarta1 olsun artık ona yapacak bir şey yok sanırım. Beslenmemden karbonhidratı çıkarsam belki düzene girer.
EfnanEksi Yaseminn2345 benim ilk oğlumda iki hafta önden gidiyodu. 38+3 de doğum yaptım. Kilosu 4550 diye sezeryan oldum. Şimdi bu oğluşum da da sanırım aynısını yaşıyorum. 37 haftalığım. 39 gözüküyor 😅 3500 kilo.
Yaseminn2345 EfnanEksi Maşallah 😂 yine ikincisi iyiymiş çok değil. Ya sezaryenden korkuyorum. O yüzden inşallah kiloyu abartmaz bebişim 😂 ben de 4 üstü doğmuşum ama normal doğumla. Hayırlısı artık 😂
EfnanEksi Yaseminn2345 doktor cuma günü gel dedi. Gün verir o zamanda. 2 hafta daha tutarsa abisini yetişir 😅 4 kg dan fazlayıda sezeryan yapmak istemiyorlar. Altan dikiş çok oluyor
Yaseminn2345 HilalYlmz Yani illaki yanılma payı oluyor haklısınız. Kilolu diye sezaryene direkt yönelmemek lazım o zaman.
HilalYlmz Yaseminn2345 kesinlikle öyle bence ilk normal denenmeli olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diyip sezaryen tercih edilmeli
Yaseminn2345 EfnanEksi ama sezaryen de çok korkutucu ve benim ilk bebeğim. İlki sezaryen olunca diğerlerinde sormuyorlar bile. Aynı yerlerin defalarca kesilmesini hiç istemem. Hele okudukça daha çok korkuyorum.