Hatungunes 1.2=26 3.2=71 5.2=102 7.2=112 9.2=211 Adetim 11, gün geçti geç döllenme olabilir mi aranızda böyle olan var mi Artış çokmu kotü### hgc
Nazlican1994 Hatungunes 3 ile 7 Şubat arası az artmış gibi geldi bana mutlaka doktora görünün hayırlısı olsun hakkınızda inşallah 🤲🏻
rabisskocc Hatungunes çok yavaş artmış neden böyle olmuş acaba ben ilk verdiğimde 75ti ikinci verdiğimde dört gün arayla yani 750ydi ve keseyi görmüştüm o zaman
Sunaya Hatungunes benim adet 4 gün geçti ikl yaptığım 6.54 tü dün yine verdim 19 .6 çıktı bense anlamadım çok düdük geldi bana
Hatungunes Nazlican1994 drla görüştüm az artmis dedi tekrar istedi sonra normal dedi dış gebelik den korkuyorum
littlechick Sunaya Geç döllenme ya da geç yumurtlama olmuş olabilir mi? Ben çünkü gecikmemin 16. Günü 27 ile öğrenmiştim
littlechick Hatungunes 27,95 le öğrendim ertesi gün 41,7 oldu iki gün sonra 103 oldu iki gün sonra 203 oldu Daha sonra doktorum kese gözükeceği tarihi hesapladı ona göre randevu alıp gittik keseyi gördük yani yaklaşık 10 gün sonra
nurkb 3 ve 7si arası artış çok olmamış ama farklı yerlerde kan verince de değer oynayabiliyor %60 artması yeterli diye biliyorum inşallah sağlıklıdır
ffckizannesi Hatungunes inşallah sağlıcakla kavuşun ilerlesin güzelce . Sizmkendinize iyi bakın hiç bişeyi kafaya takmayın