myangelson sudedemirr rica ederim. 🦋 biraz daha büyüyünce 11 ve üstünde daha belirgin olabiliyor doktorunuz da özel sanırım 12. Haftada tahminde de bulunabilir 😊
sudedemirr myangelson 12. haftada tarama testine gideceğim inşallah o zaman öğrenirim çok merak ediyorum 🫣💞
Rhn9 Rhn9 Nurdoga ultrasonun üzerinde yazıyor ya da e nabız gorüntülemelerimde rapora tikliyorsunuz irda adim adim ultrason bilgisi var
myangelson Nurdoga bu şekilde olanlardan anlayamıyorum ben ya siyah beyaz yan gözüken ultrasonlardan anlıyorum az çok ama erkek gibi doğdu içime 😂 doktor tahminde bulunmadı mi acaba
myangelson sudedemirr ben o zaman öğrenmiştim doktor erkeğe benziyor demişti 16. Haftada kesinleştirmisti erkek olarak 😊 sizin de belli olur inşallah 🦋
Nurdoga myangelson canım daha net fotoğraflar var ozeldeki erkek dedi devlettekide bekle iki hafta arasında kaldm bnde
2prensesannesiiii myangelson kız gibi drdi nuba göre ama bu haftalarda yanılma olabileceğini beklememiz gerektiğini söyledi haftaya kontrol var 16 oluyorum 🥰
myangelson Nurdoga erkek gibi sanki ya. Hem ozeldeki doktor kesin konuştu mu ? Bacak arasını gormeseler kesin konusmuyorlar genelde çünkü
myangelson 2prensesannesiiii bende kıza benzettim yatay duruyor ama bu da kesin değil tabi bakalım ne diyecek o zaman kesin bir cevap verir herhalde ☺️
Nurdoga 2prensesannesiiii işte o cinkitili olan da net değil ya aşağı bakacak yada yukarı dedi belli değildi ilk attigimda net erkek dedi özel bakalım hayırlısı olsun