Edaa1334 Kızlar biraz önce lavobaya gittiğimde sarı sümüksü bir şekilde akıntı gelmiş ama bu zamana kadar olanlardan farklı doktoruma yazdım şimdi ama ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum nişan bu şekilde mi olur? 37+1 haftalığım
Medineuyanik Edaa1334 Google yaz bak canım görseller kısmında var birebir karşılaştır öyle kendikinle istersen
Aslii- Edaa1334 nişan değilde sarı akıntı enfeksiyon olma ihtimali var bence. Ayrıca nişan İn da gelse hemen Dr a gitmene gerek yok sancı takibi yapmalosom yapmalısın
Mebus Edaa1334 merhaba nişan mıymış acaba yaşadığınız yada enfeksiyon mu doktorunuzla görüştünüz mü ? Bu sabah bende de sarı sümüksü akıntı gelmişti uyandığımda bi önceki günde kontrolde nst de sancılar çıkmıştı ama sabah gelen nişan mıydı onu bilemedim
Edaa1334 Medineuyanik canım öyle yaptım bana benzeyen görselde vardı ama genelde pembe kahverengi gibi görüntüler çıktı arada kaldım 🙈
Medineuyanik Edaa1334 sarı, kahverengi, kırmızı ve hatta beyaz bile olabilir diye biliyorum canım . İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 🙏🏻💜
Edaa1334 Minnosanne- gün içinde oluyordu daha doğrusu bacaklarımın arası çok acıdı bugün aşağıda baskı hissediyorum hareket ettikçe
Edaa1334 Medineuyanik çok teşekkür ederim inşallah ama acaba hastaneye gitsem mi sabahı mı beklesem arada kaldım
Medineuyanik Edaa1334 sen bilirsin valla canım benim doktorum nişanın gelsede buraya gelmek için acele etmene gerek yok sancılarının düzene girmesini bekle ne zaman 5 dakikada bir sancın oldu öyle gel ama suyun gelirse hiç beklemeden gel demişti
Edaa1334 Medineuyanik anladım canım benim bende şuan hareketlerini kontrol ediyorum ağrım olursa giderim cevapların için çok teşekkür ederim 😍
Kbradmrdg Edaa1334 gelen nişansa bile bazen nişandan 1 hafta sonra da doğum oluyor diye okumuştum önemli olan sancı takibi yapmak ve sancıların 5 dakikada bir sıklaşması bende sizinle aynı haftadayım aşağıya çok vuruyor artık 🙈
Edaa1334 Mebus merhabalar doktorum emin olamadı ama nstde sancılarım başladı bi çıkıyor bi çıkmıyor rahim ağzımda yumuşamaya başlamış bir parmak kadar da açıklığım varmış