Scarlett Merhaba, daha önce mantar teşhisi konulup sonra ilerleyince yürüyemez hale gelince eczacımın herpes olabilir demesi üzerine başka bir doktora gitmiştim. Oda mantar diyip herpes olabilir mi dediğimde evet herpeste olabilir demişti ve ilaçla krem vermişti 15 günde anca yürüyebilmiştim. Şimdide gebeliğimin başından beri aşırı kaşıntı ve akıntım sebebiyle sürekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu için tedavi görüyorum. Fakat kaşıntı geçmiyor hatta klitoris denilen bölgenin üst tarafına kadar yaralar çıkmaya başladı çok kaşınıyor çok acıyor. Yarın doktoruma gideceğim göstereceğim. Fakat bitkisel olarak gebelikte uygulanabilecek bir tedavi var mı başına gelen arkadaşlar ne yaptıklarını söyleyebilir mi? İnternette tek bulabildiğim normal doğum olmaması gerektiği ki zaten hpv pozitifim bu sebeple gebeliğimin başından beri sezaryen olacağımı biliyordum.
Scarlett Araştırmalar her 5 gebeden 1 inde olduğunu söylüyor . Şansa forumdaki 40.000 üyede ben hariç 5/4 lük kesimden galiba.
Dimple23 Hiçbilgim yok ama konunuz üstte kalsın diye yazıyorum ....Allah şifa versin tez zaman da kurtulursunuz inşallah