Yagmurata24 Kızlar kendim için değil de yakın bir arkadaşım için bu başlığı açıyorum. 12.haftasinda ve sürekli tüküruyor. Acı bir tat geliyormuş ağzına. Böyle bir durum yasayan var mi? Varsa nasıl çözümler üretilebilir deneyimlerinizi paylaşır mısınız ❤️
Dilarao0 Yagmurata24 ben değil ama kuzenim tükürüyordu hamileliğinde sürekli midesi bulanıyordu kendi tükürüğünden ve sürekli elinde peçete geziyordu geçebe kadar bekleyecek başka bir çare sanmıyorum kuzenimde öyle olmuştu
Mucizemibekliyorum41 Yagmurata24 Şuan ben öyleyim elimde soda şişesi hep tükürüyorum. Çözüm bulan Allah aşkına bana da söylesin 😵💫😵💫
Hilalaktscbk Yagmurata24 12.haftadaysa bitmesine az kalmış tükürmüyordum ama çok tadı değişmişti ağzımın ve yutkun yutkun bitmiyordu. Sakız çiğniyordum ben iyi gelebilir.
Yagmurata24 Dilarao0 Evet arkadaşım da ayni durumda, masada sürekli peçeteler birikiyor kimseyle görüşemiyor o yüzden ay cok zor:(
Yagmurata24 Mucizemibekliyorum41 Ayyyy çok geçmiş olsun canım. Arkadaşımınki hafifledi ama tam çözüm bulamadı hiç 🤢 Haftalar geçtikçe hafifliyormus sadece ;(
Hilalaktscbk Mucizemibekliyorum41 Reklam olmasın falım damla sakızlı 👌🏻 bana iyi gelmişti zaten 12 haftadan sonra bitiyor.
Yagmurata24 Hilalaktscbk Evet o da hep tat değişikliginden bahsediyordu bi de hep sakizla dolaşıyordu dediğiniz gibi. Günde 10 kere de kusuyordu artik yemek borusundan kann geliyordu perişan haldeydi gerçekten 🤢 Şimdi 12.haftayi geçti bir tık daha iyi 🌸
Mucizemibekliyorum41 Hilalaktscbk malesef canım ben o haftaları da geçtim ama hala geçmedi falım sakız da denedim neler neler yedim ama olmadı artık Rabbım kolaylık versin
Hilalaktscbk Yagmurata24 Çok geçmiş olsun kusmadım ama ağzımdaki tat çok korkunçtu. Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeklerini 🫶🏻
Mucizemibekliyorum41 Yagmurata24 benim neden geçmedi hala gerçekten kusmak tamm anlıyorum artık neyse de peki tükürük çok zor
Vandb Yagmurata24 16.haftya kadar pet şişe poşet ve peçeteyle gezdim dışarıda pet şişeye tükürüyordum evde peçete poşetlere falan iğrenç bir durumdu ama geçti şükür