mercimekkoftesi1 İlk hamileliğimde Doğurduktan sonra geçti bnmki 🥹 şimdi üçüncüye hamileyim ama psikolojik olarak sanki her an kanamam olacakmış gibi hissediyorum
Ebrar042 Aden17 16. Haftaya kadar yoğun kanama ve lekelenme vardı her gittiğimde bir şey çıkmıyordu o korku da kendimi kanama var ama bir sıkıntın yok korkma diye telkin ederek geçti progestan iğne ve hap kullanıyordum ve fark ettim ki iğne bende kanama lekelenme yaptı 16 da bıraktım bugün 18+3 üz ve bıraktığımdan beri olmadı elhamdülillah
ntm benimde 6 haftalik kanamam oluyor peceteye silince doktora gittim hersey normal gorunuyor dedi, progestan verdi yatiyorum dinlen dedi risk olsa riskli derdi heralde bilmiyorum hic
Elisaayber Cevahir53 6 haftalık hamileyim bel ağrısından dogrulamiyorum . 3 kaybım var çok korkuyorum insalalh. Unda birşey olmaz sizde varmı ağrı
ntm Cevahir53 kasik agrim var evet sanki adet olmusum gibi agrim var aslinda adet donemimdeyim belki de ondan kanama olmustur diye dusundum , dr kanama goremedi cunku
Cevahir53 Elisaayber Allah korusun canım öyle doğrulamayacak kadar şiddetli değil ama bel ağrım oluyor yani hatta şimdi ondan sebep banyoya gireceğim yarında bir doktora gidip görüneceğim sağlıklı geçer inşallah stres yapmamaya özen gösteriyorum sende öyle yap
Elisaayber Cevahir53 insalalh canm ilaç iğne falan kullanıyorum dinleniyorum inşallah birssy olmaz.bu sefer 🙌
eozh ve 8. Ayda rahatladim şimdi 38 haftalığım şimdi de nişan da kan görürsem gene panik olacağıma eminim tranva kaldı
Aden17 eozh maşallah Allah bize de 38 haftayı görmeyi nasip eder inşallah sagsaglım kaçıncı haftada kanaman oldu
eozh Aden17 14. Haftaya kadar devam etti progestan kullandım bir kez de iğne vuruldum. Ayaklarınızın altına yastık koyarak bol bol dinlenin
123prlk-42 6 haftalık gebeyim.bende sürekli kanamam var 1 haftadır Dr normal diyor progeston hap.kullaniyorum ama geçmiyor