Meryemcelikaliyeva Merhaba gebeliğimin 11 haftasındayım regli pıhtısı gibi fakat aşırı koyu bir şey geldi daha önce başına gelen oldu mu doktoruma yazdım bu saate doğal olarak uyuyordur.Bu ikinci gebeliğim ilkinde kanama ve düşük tehlikesi olduğu için tedirgin oldum.
Busraakay_26 Meryemcelikaliyeva pek bilgim yok yanlış da söylemek istemem ama eğer kanama alanın varsa vücut böyle atıyormuş ama sen yine de bi acile git ister
tugcesakzci Meryemcelikaliyeva gebeliklerde kanama özellikle de pıhtı normal değildir. Düşük yapıyor olabilirsiniz. Doktorunuzdan cevap bekleyeceğinize acile gidin. Geç kalmayın, sonra pişmanlık yaşamamak adına.
Meryemcelikaliyeva Gulkar bu 2 ci gebeliğim bunda daha bir şey yamadım ilk kez pıhtı geliyor ilk gebeliğimde kullanmıştım
alyamm_33 Meryemcelikaliyeva canım sen buraya yazacağına hemen acile gitsene acilde ultrason da var her şey var bakıyorlar sonra pişman olma ben de şu an riskli gebelik geçiriyorum 12 haftaya yeni girdik Bir Damla kanamam olsa dahi doktora gittiğimde rahmimin içine foşur foşur kan akıyor bir buçuk aydır kanamam devam ediyor risk almak kesinlikle
Meryemcelikaliyeva Gulkar sorduğunuz için çok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz doktor progestan tavsiye etti onu kullandık