edasontr kızlar yıkıyrum uni baby nin sıvı sabunu ve yumusatıcısı var ama koku yok bebek kokusu olsun istiyorum ama olmuyor ne yapmam lazım hangi derece de yıkamam lazımm yardım cı olurmusunz ?
Ecem95 edasontr yenidoğansa yumusatıcı kullanmayın aşırı kimyasal çünkü. E bebeğin granül deterjanı güzel kokuyor tavsiye ederim onu kullanıyorum sadece yumusatıcı kullanmıyorum 9 ay 18 günlük bebeğim
Busraakay_26 edasontr ben yumuşatıcı olarak e bebeğin kendi markası ı almıştım onu kullanıyorum derece olarak da 30 da yıkıyorum hassas programda
tugcesakzci edasontr bebek giymediyse henüz nasıl bebek kokusu olacak? Bebek deterjanlarının parfüm paraben içermemesi gerekiyor. Kokusuz olmalarının sebebi o. Ayriyeten kalıntı bıraktığı ve aşırı kimyasal içerdiğinden yumuşatıcı da kullanmamanız gerekiyor. Bebekler için çok zararlı.
ug_fa-3diplomalianne edasontr o doğunca eviniz bebek kokacak zaten neden yapay bi koku için bebeğinizi riske atıyorsunuz ki uni baby kimyasal dolu bir deterjan hele ki yumuşatıcı büyüklere bile zararlı iken bebeklere asla kullanmamak gerek
ParodiMom Bebeğin giyince kendi kokusu mis gibi olur zaten yapay kimyasal kokular bebek için de zararlı ben sadece sabun tozu kullanıyorum hiç gerek yok fazlasına
edasontr tugcesakzci anladm tesekkr ederim ne biliyim ilk kez anne oluyorum hep uni baby svı sabunuyla yumusatıcısını kullanjyolarda
Derinnmom edasontr bende ikisiyle yıkadım bütün elbiseleri evim bebek gibi kokuyor ohh misss 😍 kız senin nasıl kokmadı ben uni baby pembe kapaklı yumuşatıcı ile yıkadım 6-7 hafta oldu hâla miss gibi kokuyorlar
Derinnmom edasontr bende ilk kez bi yumuşatıcının bu kadar kalıcı olduğunu gördüm, ben doktoruma sordum kullanabilirsin dedi
minikmucizeemaak edasontr Bende unibaby kullanıyorum. 600 derece sıktırma ve 30 derece de yıkıyorum. Mis gibi kokuyor canım
Ece56 edasontr ben sadece granül sabun kullanıyorum. Zaten koku olmasın istiyorum. Bebeklerin kendi kokusu çok daha güzel.