MorKelebek54 Edus35 oha 😂😂😂 kafan karismiyo mi onu gectim basin agirir 😂 sen birak helsini o dedigim diziyi izle gercekten cok fena sariyo ben tececgumduz onu izleyip oyle bitirdim sen düşün yani 😂😂
Edus35 MorKelebek54 kız baş diye bişi kalmadı üstelik izlediklerim görsen o kadar vizyonsuz oldum 😂😂😂 kısmetse olur yemekteyiz evleneceksen gel doktorlar bunları takip ediyorum kfjfjfjfjfn cennet mahallesi 1. Bölümü açtım dedim ağır geldi devam etmedim😂
Mehakil Hilal9797 evet normal doğumdu 39+4 te bebeğin suyu azaldığı için suni sancı ile doğum yaptım herkesin acı eşi farklı ama ben normal sancı çekmediğim için suni bana ağır geldi. Bakalım bu bebişim nasıl gelecek . Doğumdan sonra nasıl bir agriydi unutuluyor
Ebrar-21 MorKelebek54 çok teşekkür ederim evet bendede yalnızca o iki gün öyle oldu ondan sonra tekrardan hareketliliği devam etti
MorKelebek54 Ebrar-21 en fazla 2 3 gun hareketsiz oluyolar hareketli oluyolar amz cok akfif olmuyolar benim oglumda oyle suan cok hareketli
ElaEge Edus35 99 şafak saymaya başladım vakti saatiyle sağ sağlim doğursamda bitse hamilelik hiç düşündüğüm gibi keyifli geçmiyor sürekli iyi mi hareket ediyor mu diye düşünmekten anksiyetem oluştu vallahi ya sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz