sngl3875 Son durumlar ne hanımlar pazartesi günü adet günüm heyecanla bekliyorum belirtileriniz nedir ☺️
yeni-annelik sngl3875 ben adetime 3 4 gün varken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ama inanın hiç beklemiyordum belirtim bile yoktu sonra üç kez tekrarladım hep silik çizgi çıktı adet olmam gereken gün kan vermiştim sonuç 483 çıkmıştı şimdi 9+6 olduk inşallah sizinde vardır 🙏🏻
MelodyFairy sngl3875 takvime göre bugün olmam gerekiyor ama düzensiz de olduğum oluyor Sol kasık sert ve şiş beyaz akıntım gaz ve karın şişliğim var Ayın 8 inde kan negatifti 15 şubata kadar olmazsa yine kan vermeyi düşünüyorum
Bsrayby sngl3875 ayın 25 - 26 regl günüm şuan 13 gün yarın ile birlikte 12 kan versem çıkar mı acaba ovülasyon dönemini değerlendirmeye çalıştık ben asla adet ağrısı yumurtlama ağrısını çekmem çok nadirdir ama bu ay korumadık ve ilişkilerden sonra kasık ağrılarm vardı hala da var gögüs hassasiyetim var böyle damarlar çıkmış etrafında aslında bu ay istediğim için’de hayırlısı
aylin1629 Ebru1234 benimde pazartesi regl günüm.henüz test yapmadım. gecikme olursa yapacağım. Adet belirtisi yok arada baş ağrılarım oluyor birde halsizlik var hayırlısı inşallah
gulsahgunees12 Biz bir hafta önce korunmayı bıraktık bugün adet günüm ama olmadım kasıklarımda batma var ve soğuk soğuk terliyorum sıcak basıyo inşallah tutmuştur da olmam lütfen dua edin tedavim yeni bitti rahim ağzı birinci evreydim atlattım çok şükür
sngl3875 gulsahgunees12 çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bdaha inşallah 🤲 Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah 🤲🏻
gulsahgunees12 sngl3875 amin Allah razı olsun rabbim tez zamanda bizede hamile olduğumuz haberiniz almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
eminedln-27 Ben elendim. Erken gebelik testi yaptım negatif. Çatlamaya göre 3 4 güm var adetime ama takvim uygulaması yarını gösteriyor.
Ebruktk eminedln-27 Bazen erken test pekte doğru değil adet tarihiniz geçtikten 4 5 gün sonra daha iyi sonuç verir çünki aynısını yaşamıştım