br2023 Kızlar içim yanıyor ya içerisi çok sıcak değil yalnız sanki ateşlerin içindeyim bunedir böyle ya🥺 ayağım çok sıcak değil ama yanıyor sankii🤦🏻♀️
br2023 Burcugokhan006 valla ölüyorum yaa midem bulanıyor sanki midemin üzerinde bir ağırlık var anlamış değilim napim ne edim bilemiyorum 😂
Zey__23__ br2023 o mide ağırlığını sorma her yemek yedikten sonra 1 saat uzandığım yerden kalkamıyorum mideme taş oturuyor sanki soda falan içiyorum bazen iyi geliyor 2 şişe gaviscon içtim ekşime vs için babamıdın demiyor herşeyi yiyemiyorum o yüzden de
br2023 Evinim dışarı çıksam soğuk bir yere geçsem donuyorum içerde normal sıcaklık çok sıcak olmamasına rağmen yanıyor ayaklarmm
Aminealeyna Linaaaaa ilk kizimda yaz boyu hamileydim eeimistim resmen sicaktan bu hamileligim kisa geldi diye secinmiatim bosaymis yaniyorum yine resmen heleki ayaklarim atese sokmusum sanki
Zey__23__ Linaaaaa benim de temmuzda bir de Ege’de cehennem alevinde yaşıyorum malesef ne halt yicem bilmiyorum fayansların üstünde yatarım herhalde 🤣🤣
Dilekpink Linaaaaa acaba bebeğinizin cinsiyeti nedir çünkü ayak yanması veya soğuk olması cinsiyetede bağlı olabiliyormuş
Mavidunyamm br2023 evde şeker ölçüm cihazı varsa bir bak belki şekerin yükselmiştir. Benim kaynanamın ayakları sıcak olduğunda ateş bastığında şekeri yüksek olduğu için oluyormuş aklıma başka bişey gelmedi 🙂
emirtimr1 br2023 anladım ama bunu muhakkak doktorunuzla paylaşın mazallah triod değerleri hamilelikte yükselebiliyor ateş basması terleme sıcaklanma baya baş gösterebiliyor o yüzden söylüyorum