durusuuu Kızlar selam, 18 haftalık gebeyim fakat henüz hiç alışveriş yapmadım bebise. İlk ne alarak başladınız, şunu kesinlikle al veya alma dediğiniz şeyler neler. İlk bebeğim bu yüzden tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 🥰
ipeklinaismom durusuuu ilk bebek arabası aldım sonra banyo küveti kovası pişik kremi bez bebek bakım örtüsü ıslak mendil şampuan yağ aldım cinsiyet belirlenene kadar . Cinsiyetden sonra kıyafet ve geri kalanlar
snowglobe durusuuu bizde ilk önce don (külot) alınır. Bebek kıyafetlerle donatılsın hiç eksiği kalmasın diye 😂 babtnest gereksiz bnce. Anakucağı ise hayat kurtarır.
Hazalnur244 durusuuu ilk gebeliğim öğrendikten hemen sonra 8. Haftamız da bile değildik beşik arabası ve yataş juno almıştım biraz hızlı davrandım ama aradan erken vakitte çıkmıştı
Kaktuscekirdegi durusuuu bende banyo setini aldım nevresim seti yorgan yastık reflü yatak alt açma organizer ve minder battaniyelerini aldım ince ve kalın bu kadar🥹
Nurol Fiyat artışlarından ötürü ilk bebek arabası ile başladık. Bugün mesela korbell çöp kovaları indirimdeydi normalde asla girmiyordu onu alabilirsiniz 😅
Zynp_ Kaktuscekirdegi bebek yorganı mı aldınız acaba kullanmayı düşünüyor musunuz belli bir süre yorgan kullanımı sakıncalı diyorlar benimde kafam çok karışık nasıl örteceğim konusunda
Kaktuscekirdegi Zynp_ bebek yorganı aldım evet ilk zamanlar müslin pike battaniye kullanmayı düşünüyorum bende zaten yaza doğumum nasipse yorgana gerek olmaz havalar soğunca da zaten büyümüş olur yorgana geçiş yaparız dedik bakalım🫶🏻
Nill_ Zynp_ odanın derecesine göre uyku tulumu kullanın üstünü actı üsüdü derdi yok oda yorgan gibi zaten
ngksu Ebebekten klasik beyaz zıbınları ve bi kaç tulum alıp başlangıcı kapattım kıyafette,cinsiyet belli olunca ekleme yapıcam. Bizde beşiği yatak nevresimi yastığı anneanne arabayıda alırsa babanne tarafı alır öylede oldu sonra bunları seçtik onları onlar aldı böylece yatağı arabası park yatağı nevresimi hazır oldu. Banyosuna küveti vs a101 den kapattık😂 Sonra emzirme yastığı deterjan hastane çıkışı ağız mendili alt açma bezler için organizer müslin onlardan aldım 2-3 tane. Şuanda da bakımı için pişik kremi ana kucağı onlara girmeyi planlıyorum 😂 14 haftalığım hızlı geldim çok şükür😂
Zynp_ Kaktuscekirdegi anladımmm benimkide Haziran bebesi olacak inşallah ilk dönemler yorgan lazım olmaz ama kışa doğru bakarım artık ya uyku tulumu yada yorgan ☺️
seymaa7 durusuuu 18.haftada başladık ilk beşik bebek arabası puset aldık sonra kıyafetler derken 33 olduk bitirdik hepsini🥰
Aybarssena Ana kucağı aldık sonra ufak tefek unisex kıyafetler genelde zıbın tabiki. Banyo küveti kovası falan derken öyle ilerledi
yelizerduran durusuuu ben daha 10 haftalıkken başlamıştım ama açıkçası bir düzenle gitmedim. Öncelikle bir liste yaptım gerekli gördüğüm alacağım ne varsa yazdım daha sonrasında aylık bütçeme göre alacaklarımdan eksilterek devam ettim erken başladığım için indirimleri takip ettim ne indirimdeyse o ay onu aldım hediye almak isteyenlere listemden onun bütçesine göre birşey söyledim vs şuan 35 inci haftadayım çok şükür bitirdim, kıyafet gibi şeyleri hiç listelemedim bile onları gördükçe aldım çokça da hediye geldi 😊 şimdiden kolaylıklar diliyorumm
Lavinia2000 durusuuu 10 haftalık olduk kızımdam tecrübe edindiğimiz kadarıyşa ilk alışverişimiz bezdi 😅 cinsiyeti belli olana kadar da anne bebek çantası, beşik, babyjörn gibi şeyleri halletmryi düşünüyoruz. Bebek arabası zaten vardı sağlam olduğu için yenilemeyeceğim. Ama bez stoğu yapmayı düşünüyıruz bayağı bi 😅
Nill_ Zynp_ bizim burda spa merkezi vardı denizli de biz ondan aldık markası yok gayet rahat ettik uyku tulumu baslıgı açarsan canım kesin bırda çoğu anne uyku tulumu kullanmıs yada kullanacsktır ysrdımcı olurlar
Nill_ Zynp_ cünkü üstüne bsy önermiyor doktor bile allah korusun sen uyurken yorganın ucu dahi yüzüne gelse bebek eliyle alamaz