Ummu__Meryem Arkadaslar silik te olsa bir cizgi var mi ya? Yaptim bir sey yoktu abdest aldim namaz kildim baktim boyle cokk silik cizgi var bat 13
Seysey61 Ummu__Meryem var gibi gülüm bende gördüm valla ama madem bata var neden erken gebelik yapmadın sabah al yap derim ilk idrarla daha belirgin çıkar.
Denizevren Ummu__Meryem çok az da olsa var gibi eğer istiyorsanız rabbim size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ummu__Meryem Ummu__Meryem bu testi daha onceler cok denedim kesin sonuc test 99% hamilelik varsa gosterir bilmiyorum ya
Moncuk7 Var gibi duruyor . Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaparsanız daha belli olabilir . İnşallah vardır Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hhjkk Ummu__Meryem ben de böyle öğrendim ertesi gün kan vermeye gitmiştim. Kan vermeden önce ilk idrarla erken gebelik testi yapmıştım ama aynı bu şekilde çıkmıştı benim de. Sag salim inşallah 🙏🏻🥰
Ummu__Meryem mirooo amin amin esimin kuzeni test aliyordu eczaneden toplu aldirinca demiski ne gerek var zaten hamile beni tanimiyor etmiyor kuzeni demiski nerden bildin demiski icime dogdu Allahim hayirlisiyla nasio etsin amin