MehtapGkmn Kızlar 37 haftalık olduk 21 gün kaldı ama 8 ay nasıl geçti anlamadım ama şu son haftalar sanki ay yıl gibi geçmiyo sizcede öylemi yaa çok bunaldım artık doğurmak istiyorum 😂
Aysnr11 MehtapGkmn Bana da sanki çok hızlı geçiyor gibi geliyor 32 olduk bizde sanki göz açıp kapayıncaya kadar doğuracakmışım hissi var 😂😂
Pamuk7 MehtapGkmn Ayni seyleri bende hissediyorum.. zaman gecmiyor ya bende 35+1 haftalik oldum.. bebisimi sabirsizlikla bekliyorum 🥰
MehtapGkmn Nurbusra_ banada sezeryan istersen 20 şubat dedi ama bakalım bi daha gidicem o zaman yine konuşuruz dedi 🙂rabbim yardımcın olsun canım ❤️
Nurbusra_ MehtapGkmn ben tüp bebekle hamile kaldım doktorum tercihi bana bıraktı direk sezeryan dedim ilk doğum olduğu için biraz da tedirginim ameliyat sonrası çabuk toparlar mıyım diye. Seninde bebeğin sağlıklı gelsin de nasıl olursa olsun 🥰
MehtapGkmn Nurbusra_ geçen bi sancım vardı acile gittim alttan açıklık varmı diye baktı ebe çok canım yandı o yzdn çok etkikendm ondan baya agladm yani elini soktu 😅o yzdn doktora dedim sezeryanda olabilrm diye bakalım hayırlısı artık saglıklı olsunlarda başa gelen çekilir🥰
Nurbusra_ MehtapGkmn insan bi süre sonra alışıyor alttan muayene olmaya tüp bebek sürecinde o kadar oldum ki kendini kasmazsan rahat edersin canım ama tabi yapan kişi de çok önemli
Beyzab95 MehtapGkmn bende o sebepten sezaryen oluyorum 16 şubatta 😢 çatı muayenesini bitiremedi bile doktorum
Aysnr11 MehtapGkmn Korkudan mı bilmem ama geçmesin istiyorum 😄 Bir yandan da ağırlaştım artık doğsun istiyorum Allahım yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar da 🥰
MehtapGkmn Nurbusra_ gece gittik uyuyodu bide uykudan kaldrdk rahatsız oldu hanfendi suratı beş karıştı olan bana oldu😂
Nurbusra_ MehtapGkmn 😀😀😀 keyif yapası gelmiş demekki ama dediğin gibi bu hikayede yanan sen olmuşsun 😀