ayferalp Magnet yaptırmak istiyorum. Başka hediyelik de olabilir. Önerebileceğiniz bir şey var mı veya güvenilir sayfa biliyor musunuz hanımlar. Şimdiden teşekkürler ☺️
seymaa7 ayferalp bugün hastane için ikramlık çikolatalarım geldii hem çok güzel yapmışlar hemde sorduğum yerlere göre fiyatı tadı çok güzel 100 adet 355₺ trendyoldan aldım öneri için ismini yazıyorum belki yaptırırsınız🥰 Angel Gift Chocolate
FatmaB58 Ben arkadaşımın tavsiyesi ile bileklik ve kolonya ve çikolata ikram edeceğim , pek kafam basmıyor böyle şeylere ama şuan anahtarlıkta yaptıran çok
Aysnk Dağıtılan magnetleri açıkçası dolabima asmak istemiyorum hiçbir işlevi uok anahtarlik daha mantıklı ya da en azından açacak magnetler oluyor onlardan yaptırmak daha mantıklı olur
ngksu Ben instagramda buluttasarimmakrome sayfasından yaptırdım güvenilir ve sağlam geldi. Çok sevdim. İstediğiniz modeli oluşturabiliyosunuz hazır seçeneklerde var uygun fiyatlı. Anahtarlık magnet kapı süsü yapıyolar öneririm
gsgselin Makromemagic sayfasindan gokkusagi anahtarlik yaptirdim kapi susu ile birlikte. Harika oldu tavsiye ederim. Sayfa sahibi de cok yardimci oluyor cok memnun kaldim