Melliisaa Şişlı etfal ek hizmet binası Sarıyer çayırbası hastanesinde doğum yapan var mı ve memnun kaldığınız yada kalmadığınız durumlar nedir
Ttttttttttttt Melliisaa daha doğum yapmadım ama oraya gidiyorum en baştan beri memnunum şuanlık bakalım iyi geçer inşallah doğumum yakınsan tavsiye ederim çok kalabalık bir hastane de değil
Melliisaa LamiyaCetinkaya ben takibe ordayim arkadaşım pandemide doğum yaptı memnun kaldı eşi de refakatçi olarak devlet hastanesi olmasına rağmen yanında kaldı acaba hala öyle mi odalar 2 kişilikmiş ama büyük olduğunu söyledi
LamiyaCetinkaya Melliisaa ben de orada takipliyim, gerçi geç gittim 2 kere muayeneye 1 kere de aciline gittim, ekibi filan çok uyumlu bence. Ama odalar ve doğum süreci nasıl bilmiyorum 🥲
Dmtdzgn Benim iki kuzenim orada doğum yaptı. İkisi de çok memnun kaldı. Ebeler, hemşireler, yardımcı çalışanları hepsi çok ilgili davranmışlar
haticelevent55 Bayanlar bende o hastaneye gidiyordum doktor Aylin Öztarhan berbat bir doktor ilgi alaka sıfır olduğu için bıraktım. Tekrar o hastane de doktor arayışındayım memnun olduğunuz doktor varsa yazabilirmisiniz
Ttttttttttttt haticelevent55 yaa bnde ona gidiyorum ama daha Bi kere denk geldim o zaman ilgilenmişti ama genelde asistan denk geliyor sen kaç defa doktora denk geldin
Fatma13cengiz haticelevent55 bende şuan orası takıpliyim aylin öztarhan takıpliyim ben memnun kaldım güzel ilgileniyor aslında ama soguk bir kadın
Ttttttttttttt haticelevent55 ben şuan perinatoloji takipliyim bağırsak genişlemesi var bebeğimde o yüzden o takip ediyor son 2 seferdir alev aydına gidiyorum ama o riskli gebelere bakıyor
haticelevent55 Ttttttttttttt bir defa gittim ama gittiğime bin pişman oldum hiç ama tavsiye etmem kendisini
haticelevent55 Ttttttttttttt alev hanıma randevu bulamıyorum o yüzden gidemiyorum ona hep dolu yorumları iyi olduğu için tercihimdi ama boşluğu yok ve zaten bende riskli gebe durumunda değilim zannedersem bana bakmaz o halde gitsem
haticelevent55 Ttttttttttttt onların hepsi uzman oldukları için ilgilenmiyorlar Aylin den biliyorum ben doç yada başkasını arama çabasındayım açıkçası
Ttttttttttttt haticelevent55 evet bnde de bu sorun olmasa başka doktora gönderecekti şuan takip ediyor bakalım