Minigiim-vebenn52 Mavidunyamm ahhahaha 😂 ya ben doğum gününde de bişi yapamadım doğum gününde bir haftalık taze lohusaydım fikir arıyorum 😂🤦🏼♀️
hanifeq Bizim 15 i evlilik yıldönümü 14 te kutlarız diye anlaştık bakalım ben yapicam hazırlığımi hele bı hediye almasın yazarım buraya zaten 😂
MelodyFairy Minigiim-vebenn52 eşim nöbette olacak ben evde bir gün önceden akşam romantik masa hazırlamayı planlıyorum 😌❤️
annelik_4 Minigiim-vebenn52 gurbetteyim abimle kizkardesim gelmiş birlikte vakit geçircz😃benim için en büyük hediye bu ailemi çok özlemiştim🥺
Mavidunyamm Minigiim-vebenn52 güzel romantik bir sofra hazırlayabilirsin bence 😍 bende lohusayim ve o gün bişey de yapamayız malesef 🙈
hanifeq Minigiim-vebenn52 hediyesi hazır ayakkabı aldım ya evde güzel bir yemek hazırlarım romantik dakikalar 😂yada cafede küçük bı kutlama bakım onun tavrına bağlı 😂
MelodyFairy Minigiim-vebenn52 benim ona hazırladığım güzel ve romantik yemek işte ben de varım ,en güzel hediye daha ne 🙄😌😂
br2023 Minigiim-vebenn52 evde yatcaz büyük ihtimal (eşime hediye alamadm) kendisi fotolarmzi değirmen şeyli mi ne yapms ama bildiğimi bilmiyor ben ne alabilirim yardmmm güvenilir kapıda ödemeli siteler var mı dışarı çıkamıyorum 🤦🏻♀️
br2023 Minigiim-vebenn52 çiçek sepetine bakmstm canm çok güzel şeyler var ama malesef kapıda ödemeli degldi en son