Evhamlikurabiyeanne 156 73 kiloyla hamile kaldim su an 66 kiloyum bulantilardan kilo verdim keske daha düsük kiloda hamile kalsaydim tabii kilolu hamile kaldim
[silindi] 2bebelianneee evet onu anladım 😁😁 doğumdan sonra hani ne kadar sürede verdin bebişle nasıl yaptın demek istemiştim 😄 ben de hamileyim 1.70-66 ile kilo aldım şu an 85 kiloyum canımı sıkıyorum biraz veremeyeceğim diye
Bbuse12 meltemtfk ilk 3 ay mide bulantisi cok yasadim yemek yiyemedim 4 kilo verdim 4.aydan sonra istah acildi
2bebelianneee [silindi] şuan oğlum iki yaşında çok zor bi bebekti zaten kolikti birde evde oturmadım ben 40 dan sonra hep dışarıdaydım bebek arabasına atıp bebeği çıkıyordum hareket olmadan zayıflanmıyor maalesef 🥲
[silindi] 2bebelianneee ay ne güzel maşAllah 💖 darısı bana ben 19 kg aldım daha 6. Ayımda herkes çok fazla diyor canım sıkılıyor 🥲 dikkat etsemde alıyor vücudum
_handan91_ meltemtfk Bende 1,66 boyum yaklasik 68 kilo ile Hamile kaldim suan 24 Haftadayiz 72 kiloyum 😃 Ancak son 3 kiloyu bir ayda aldim 😅 saglikla gelsin Bebislerimiz