Elifttk meltemtfk 71 kılo hamıle kaldım 7 kılo verdim suan 74 kıloyum 29 haftalıgım cıft yumurta ıkızlerıne hamıleyım
3543Zz meltemtfk kızımda 59 ile hamile kaldım 70 ile tamamladım 😊boy 172 şu anda da yeniden hamileyim 61 kiloyum
Elifttk meltemtfk mıde küçültme amelıyatlıyım ama ılk hamılelıgımdede 8 kılo vermıstım sonrasında almıştım ne yesem çıkartıyordum
Elifttk meltemtfk adet olmam gereken gün betam 21 bın kusurdu 6+6 da ılk muayenede ıkı kese göründü o zaman anladım 😀
2bebelianneee meltemtfk Boyum 170 İlk gebeliğim de 65 kiloyla hamile kalıp 93 kiloyla doğuma gittim doğumdan bir süre sonra eski kiloma geri dönüp kendi isteğimle süper sağlıklı beslenerek 58 kiloya kadar indim 😂 İkinciye gebeyim 58 kiloyla kaldım 11 haftalığım 62 kiloyum şimdi
umena meltemtfk ilk hamileliğimde 30 kg almıştım hepsi doğumdan sonra kendiliğinden gitti, açıkçası korumakla ilgili bir sey yapmıyorum yiyorum istediğimi
meltemtfk umena yaa inşallah doğum da gelmiş artık sağlıkla kucağına alırsın 🫶geri zayıflamamız kolay olur inşallah
Guclu_anne meltemtfk ay benimde 4. haftam. Sizin kaçıncı çocuk? Benim ikinci sanki ilk gibi pimpirikliyim. Kalp atışını duyup ultrasonda görene kadar rahatlamicam sanırım.
buseyusuf27 meltemtfk 40 ile gebe kaldım suam 44 kg 4.ay’dayım. Kızımda 40la kalıp 60 ile doğurmuştum bunda kaç olacağım bılmem