2prensesannesiiii sacmalamakizim maşallah 🥰 ben de kızımı çokta geç hissetmedim ama bu haftalarda ultrasonda yüz üstü yatmış uyuyordu 17 18 hafta arası hissettim ben 🥰 karnımdaki bebiş durmuyor hiç ultrasonda gördüğümüzde fırmalama olacak 2. Ler hep öyle olur zaten😂🙈
biranne__ Bende 12 buçuk haftalığım ara ara bişiler hissediyorum da bilmiyorum bebek hareketimi dir. İlk gebeliğim hiç anlamıyorum yani 😊
2prensesannesiiii biranne__ net olduğunda anlıyorsun bende 14 ile 15 hafta arasında emin değildim bebek mi değil mi diye 15 ile 16 arası net hissetmeye başladım🥰
Sihirlimom 2prensesannesiiii 16.2 durum güncellemesi yapıyorum bugün itibari ile hissettim çok şükür :) senin cinsiyet neydi biz aynı haftadayız doktor erkek dedi sence değişir mi
2prensesannesiiii Sihirlimom ne zaman dedi balım bize dün kesin kız dedi 16+2 haftalığız ben 15 ile 16 arası hissettim şuan 16+3 üm
Sihirlimom 2prensesannesiiii perşembe gittik kuzum randevuya kesin demedi zaten devleti biliyorsun kesin konuşmaz hiç bi zaman ama değişeceğini sanmıyorum ben 16.4 olduk bugün bizde perşembe tam 16 haftalıktım
biranne__ 2prensesannesiiii hm diyosunuz birkaç gündür bişi dönüyormuş gibi hissediyorum karnımda böyle bir agırlık katıyor dönerken de hatta kararsızım bebekmi diye 13+2 olduk sizce hissediyormuyumdur
2prensesannesiiii Gamzelit yavaş yavaş daha da hissedeceksin balım 🥰😂 oynayacak balık gibi yüzecek 😁🙈 pıt pıttan sonra oynayışlar geliyor sırada sağlıcakla gelsin🥰🙏
2prensesannesiiii biranne__ valla o haftalarda ben pek emin değildim ama hissedilebilir bence ya bağırsak hareketi diyorlar o haftalarda ama bilmiyorum tam olarak ben de ilk gebelikte 17 18 hafta arası hissettim🥰 bunda 15 16 arası
Gamzelit 2prensesannesiiii yaaa🤲🤩 ay gözlerim doluyo ben tüp bebek annesiyim 2 sene yolunu bekledim Rabbim aratmadı hamd olsun 4D ultrasonu var bakıyorum bazen içimdeki varlığı çok güzel 🤲🌈
2prensesannesiiii biranne__ güçsüz vuruyor ve balık gibi sağ tarafımda göbek deliğimin altında oynuyor 🥰