Birilerine daha yazmıştım buraya da bırakayım😂😂O kadar sevdim ki üşenmeden detaylıca anlatabilirim🌸 Ben prego solo aldım. Solo serisi diğer iki isim daha var onlara nazaran son çıkanı diyebiliriz sordum öyleymiş. Tek olumsuz yanı var oda şu port yani araba kısmı çift taraflı değil. Geçelim avantajlarına, tek elle kolay bi şekilde hop diye katlanıyo tek elle yandaki kilitten eline pıt diye çıkarıp tek elle açabiliyosun. Üzerinde puseti var puset klasik oto koştuğuda oluyo ve çift taraflı olmaması puseti kullandığı sürece problem olmakran çıkıyo çünkü pusetin yüzü size dönük oluyo çocuk yani. Puseti ve portun kendisi her zaöan yanında oluyo böylece avm bile gezmeye çıksan puseti arabaya bırak portla devam et ya da emzircekmisin çanta misali al puseti devam et. Travel sistem ama böyle komforlu bi travelliği var. Aynı zamanda kabin boy kapattıktan sonra valiz gibi çekceği var çek götür mersiven mi çıkcaksın pazar arabası öantığında tın tın gelsin o ,taşımak bile istesen arabanın üstünde puset haliyle 7 kg falan bazı arabalar sadece 10 kg bu öocukla 10 eder etmez. Yani ben çok memnun kaldım eminim severek kullanıcam. İnşallah oda sever kumaşı kalitesi vs hiç girmiyorum bile çok iyi. Çok videosu var izlemiş kadar oldunuz ama izleyin😂 büyük tavistemdir😂