mucize24_ Ozlemaydn aaa sayınız ilkinde daha iyiymiş aslında dediğiniz gibi birazda rahat olmak gerekiyor stres çok etkiliyor
Mutlumutlumultu Aşılama 29.unda oldu. Bende progesteron kullanıyorum doktorum 17. Günde test yap dedi şuan sabahtan beri karnımda ağrı var umarım regl olmam. Günler geçmek bilmedi umutluydum ama bu sabaha kadar aynı regl ağrısı
mucize24_ Mutlumutlumultu bence kendinizde çok belirti aramayın zaten herkes gebelik belirtisi ile adet belirtisinin aynı olduğunu söylüyor rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah 🙏
mucize24_ Mutlumutlumultu Mutlumutlumultu size neden 17. Gün dediler anlamadım bize 15. Gün kan verebilirsin demişlerdi
Mutlumutlumultu mucize24_ amiiin inşallah hepimiziin. Bilmiyorum ki ben de anlamadım günü gelmeden de korkuyorum test yapmaya
mucize24_ Mutlumutlumultu ben daha şimdiden sabredemiyorum sürekli test yapmak istiyorum nasıl dayanıcam bilmiyorum 🙈
Mutlumutlumultu mucize24_ ben yaptım negatif çıktı hiç moral bozmayın 1 saat bile fark ediyor 😂 valla evin içinde kendimi sapıtcam diye dikişe bile başladım kalıp çıkartıp dikmiyorum😂
mucize24_ Mutlumutlumultu sebepsiz infertilite 2.5 yıllık evliyim eşimdede bendede hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor o yüzden aşılama denemek istedik